2777
2789

صبح ۶ پاشی میتونی تا بعد از ظهر تموم میکنی 

البته با تمرکز اگر بخونیا

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونایی که بیت داره رو قبلا خوندم برام راحت تره واقعا فارسی دوازدهم راحت تره؟

آره فارسی دوزادهم نسبت ب یازدهم از نظر حجم درس ها خیلی بهتره.. و اینکه خودم حس میکنم درس هاش قشنگتره باهاش بهتر میشه ارتباط گرفت

یازدهم واقعا ی سری درساش چرت بود مثل اون درسه بود راجب نمیدونم عزرائیل گل رو گرفت و برد پیش خدا تا انسان رو بسازه.. یا ی درس دیگه ک پادشاه توی دریا نزدیک بود غرق بشه.. اوووف از اینا متنفر بودم🙄

من عملم کردم سختمه نشستن اوضاع بدی دارم😂😂

اخی عزیزم خیلی فشار نیار به خودت، اصلا ترم اول مهم نیست، منی که پارسال دوازدهم بودم ترم اولو خیلی جدی نگرفتم چون تاثیر نداره

اره من یادمه یازدهم ک بودم یهو اعلام کردن امتحانامون حضوریه چون مجازی بودیم لای کتابو باز نکرده بودم ۸درسو تو یه روز خوندم اصلا لای کتابم باز نکرده بودم از یه طرف معنی مینوشم  از یه طرف میخوندم روز بعدش امتحان دادم ۱۹گرفتم خاستم بگم خیلی خوبم میتونی

من ازدیدن موفقیت لذت میبرم،چه برای من باشه چه برای تو!