2777
2789
عنوان

کسی تعبیر خواب میدونه

27 بازدید | 2 پست

مجردم ، خواب دیدم عروسیمه، با همون خواستگاری ک چند بار جواب رد داده بودم بهش، یه سالن خیلی بزرگ ، بعد وارد میشم همه میگن این عروسه، ولی لباس عروس رو جا گذاشته بودم ولی یه پیراهن صورتی قشنگ تنم بود، مادرشوهر تو خوابمم خیلی تحویلم میگرفت، یک خانمی هم خیلی با من گرم گرفت و صحبت می کرد،  ولی یک خانم دیگه ک غریبه بود در گوشش گفت ک این دختر خوبی نیست ، منم به رو خودم نیاوردم پیش خودم گفتم از رو حسودیش اینو گفت  ، سر راه اینکه برم عروسی هم یک اقای غریبه تمام وسایلش پخش زمین  شد کمکش کردم جمع کردم براش  ، تعبیرش چیه خیلی فکرم مشغول شد

تعبیر خواب می‌تواند به عوامل مختلفی بستگی داشته باشد، اما این خواب به نظر می‌رسد نمادهایی از تغییرات و احساسات شما نسبت به روابط عاطفی و اجتماعی‌تان را نشان می‌دهد.

1. **عروسی و خواستگار:** خواب دیدن عروسی با شخصی که قبلاً به او جواب رد داده‌اید، می‌تواند به تمایل شما برای تجدید نظر در احساساتتان یا روابط گذشته اشاره کند. شاید شما در حال بررسی این هستید که آیا می‌توانید با این فرد در آینده رابطه‌ای داشته باشید یا خیر.

2. **لباس عروس و پیراهن صورتی:** لباس عروس نماد زیبایی و شادی است، اما اینکه لباس عروس را جا گذاشته‌اید می‌تواند نشان‌دهنده عدم آمادگی شما برای ورود به مرحله جدیدی در زندگی باشد. پیراهن صورتی ممکن است نماد عشق و محبت باشد، که به احساسات مثبت شما اشاره دارد.

3. **مادرشوهر و خانم‌ها:** توجه و محبت مادرشوهر در خواب نشان‌دهنده پذیرش و حمایت از طرف خانواده است. خانمی که با شما گرم می‌گیرد نشان‌دهنده روابط مثبت و دوستانه در زندگی شماست، اما نگرانی‌ها و حسادت‌های دیگران نیز می‌تواند بر افکار شما تأثیر بگذارد.

4. **کمک به آقای غریبه:** این بخش از خواب ممکن است نشان‌دهنده طبیعت کمک‌کار و مهربان شما باشد. همچنین می‌تواند به تمایل شما برای حمایت از دیگران و ایجاد ارتباطات مثبت اشاره کند.

به طور کلی، این خواب می‌تواند نشان‌دهنده تغییرات، احساسات متناقض و بررسی روابط عاطفی شما باشد. احساسات و نگرانی‌های شما در مورد روابط و پذیرش اجتماعی نیز در این خواب به وضوح نمایان است.

تعبیر خواب می‌تواند به عوامل مختلفی بستگی داشته باشد، اما این خواب به نظر می‌رسد نمادهایی از تغییرات ...

ممنون عزیزم از تعبیر کاملت، ولی من فکر نکردم ک نظرم بهش تغییر کنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.