2777
2789

بنظر شما مادرشوهرا هم عین مادر خودمون از خبر بارداری مون ذوق میکنن؟من مادر شوهرم وقتی شنید برگشت گفت چقدر زود حداقل بچه تون نذاشت یه ماشین بخرید بعد بیاد.من حس میکنم خیلی ذوق ندارن تو این چند ماه که باردارم بیارم نپرسیده تاریخ زایمانت کی هست.خوده مامانم یبار بهش گفت ایشالا عید بدنیا میاد اونم به زور گفت بسلامتی مبارک باشه

من 3 تا بچه دارم

دوتا ک داشتم میگفت دیگه نیاری ها 

الانم میگه نیار 

ولی میخوام بیارم😂

دیدنم نیومد واسه دومی سومی 😐

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

خب واقعیت اینه که اگر خیلی هم پیگیر باشن می گیم چقدر فضولن

ولی خب حداقل تبریک درست حسابی باید می گفتن دیگه 

انشاالله بدنیا بیاد شیرین میشه براشون 

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره 

اولین بار که باردار شدم از شدت خوشحالی گریه کرد و کلی بغل و بوس

تا ماه 5 که سقط بشه کل کارای خونه و آشپزی با مادرشوهرم بود، نمیذاشت دست به سیاه و سفید بزنم

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️
من 3 تا بچه دارمدوتا ک داشتم میگفت دیگه نیاری ها الانم میگه نیار ولی میخوام بیارم😂دیدنم نیومد واسه ...

میخوای چهارمی رو بیاری؟

اینکه به دیدنت نیومده توجیهی نداره اما در مورد تعداد بچه به نظر خانم عاقلی میاد

من دوستم وقتی خبر بارداریشو ب مادرشوهرش گفت بنده خدا خیلی ذوق کرد چقدر ب پسرش سفارش میکرد هوای زنتو بیشتر داشته باش خدارحمتش کنه خیلی زیاد مهربون بود سر دوتا بچه هاش خیلی زیاد خوشحال شد

سلام اسمم زینب هستش میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنی؟؟؟

یسری خوشحال میشن یسری براشون مهم نیست یسری سمی و حسودن ناراحت میشن ادما متفاوتن اصلا براتون مهم نباش ...

دقیقا

سلام اسمم زینب هستش میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنی؟؟؟

خوب اینکه  میگن بذار شرایط اوکی بشه بیار و راست گفتن بدون ماشین خیلی سخته اونم بچه داشته باشی ولی کدوم مادریه نوه دار میشه خوشحال نشه اونم نگران پسرشه بالاخره خرج اصلی رو پسرش میخواد بده

میخوای چهارمی رو بیاری؟اینکه به دیدنت نیومده توجیهی نداره اما در مورد تعداد بچه به نظر خانم عاقلی می ...

اره چون خودش 10 تا داره تجربه داره😂

اگر مخالفی تعداد بچه هستی، بحثی نداریم باهم

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)