2777
2789
چشم اصلا هیچی نمیخورد الان دوروزه غذا خوب میخوره

همون دیگه بچه ضعیف شده چشمت بی بلا 💗

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم این چه مدل ویروسیه پسرم تو خونه فشارش شده بود نه.شکر پسرم‌خوبشد دخترم ولی پاهاش نگرانم‌کرده با اینکه دوسه سال پیش هم اینجورشده بود خوبشد خودش اما باز نگرانم

این ویرووس رو بچه منم گرفت ۴ سالشه ۱۳ کیلوغه چهار روز پشت هم اسهال شدیدی داشت وحشتناک بوداما.بچه دو کیلو کم کرد الانم میگه پاهام درد میکنه آنقدر دکتر رفتیم تا خوب شد خدا کنه هیچ بچه ایی مریض نشه

این ویرووس رو بچه منم گرفت ۴ سالشه ۱۳ کیلوغه چهار روز پشت هم اسهال شدیدی داشت وحشتناک بوداما.بچه دو ...

پاهاش چه مدلی شده بود پاهاش چن روزه خوبشد؟ دکترگف از عوارض ویروسه ولی نگرانم

دختر منم پاهاش درد میکرد .سر درد و سرگیجه و تب و تهوع. ولی پاهاش خوب شد . پسر برادر من هر وقت ویروس میگیره نمیتونه رو پاهاش وایسه. کلاس چهارم هم هست . تقویتش کن . چند روز صبر کن اگر بهتر نشد ببر دکتر . از عوارض ویروس هست . 

دختر منم پاهاش درد میکرد .سر درد و سرگیجه و تب و تهوع. ولی پاهاش خوب شد . پسر برادر من هر وقت ویروس ...

موندم پیش ارتوپد ببرم یا متخصص اطفال.بیشترشم صبا اینجوره.مرسی جواب دادین

دو سه روز .با شربت کلسیم خوب شد .پسر من حتی نمیتونست رو پاهاش راه بره و زیر بغلشو میگرفتیم .

ممنونم امروز دکتر براش فروگلوبین نوشته.موندم‌خودمم کلسیم بخرم واسش یانه.گفته از طاهزش مشخصه کمخونه.پاهاشم معاینه کرده گفته سالمه و ازعوارض ویروسه.شکر بچتون خوب شده دخترمن یه کم از پسرشما خفیفتره.اما واقعا میترسم الان چهارپنج روزه اینجوره.با اینکه دوسال پیش هم این‌تجربه رو داشتم‌و خودش خوب شد اما بازمیترسم