2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

براشون فاتحه فرستادم عزیزم شما هم بیشتر یادشون کن فاتحه یاسین الرحمن براشون بخون

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

راستی تولد کوچولوی خوشگلتون هم پیشاپیش مبارک باشه عزیزم❤️❤️❤️انشالله به سلامتی و شادی قدم به این دنی ...

ممنون گلم زنده باشید...استرس دارم...الانم یه سردرد بسیار شدید دارم نمیدونم چیکار کنم...سرما هم خوردم...تو طپل بارداریم اولین باره سرما میخورم

قدمش برات مبارک باشه عزیزم انشاالله خیر و برکت تو زندگیتون بیشتر شه

عموت هم خدا بیامرزه خیراتشو تو نی نی سایت با آرزوی آمرزش برد یه بسته شکلاتم پخش کنی کافیه

به این چیزا فکر نکن بچه ات میخواد دنیا بیاد 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃 به این فکر کن بعد زایمان وقت می‌کنی تاپیک بزنی من ازت سوال دارم؟!

هرچی بیشتر میدانم، میدانم که هیچ چیز نمیدانم 🧠🫀

ممنون گلم زنده باشید...استرس دارم...الانم یه سردرد بسیار شدید دارم نمیدونم چیکار کنم...سرما هم خوردم ...

طبیعیه عزیزم 

همین روزا قراره یک تیکه خوشگل از وجودتون رو به دنیا بیارید. 

خیلی هیجان انگیزه و طبیعیه که استرس داشته باشید. 

بابت سردردتون هم با پزشکتون مشورت کنید تا راه متناسب با شرایط شما رو بهتون پیشنهاد بدن. 

سرماخوردگی هم که خوب طبیعیه 

الآن فصلشه و به شدت شیوع پیدا کرده. 

فقط سعی کنید استراحت کنید و تغزیتون مناسب باشه. 

به چیز های خوب فکر کنید. 

به اولین باری که قراره بغلش کنید🥹❤️

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 

صدقه بده

فاتحه براش بخون

بخودت آرامش بده عزیزم

بعضی شبا خوابا تعبیری ندارن

قدم نو رسیدتم پیشاپیش مبارک

چ ماه خوبی هم میخواد بدنیا بیاد ماه رجب

ماه پرخیر و برکت😊

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

ممنون گلم ان شاءالله آره فردا خیرات میدم

عزیزم الانم میتونی ده تا صلوات و چنتا سوره بخونی هدیه برا شادی روحش بعدا هم ی خیراتی بده منم براش ده تا صلوات فرستادم 

' وَ کَفی بِاللّهِ عَلیماً ،،، '˼همین کہ خدا مےدونه، کافیہ♥️️