2777
2789
عنوان

بچه های پیک می مدرسه

382 بازدید | 38 پست

خداوکیلی دیگه داره حالم بهم میخوره از دخترای مدرسمون ادمای شل، بی ملاحظه، بی ادب و علاف و ...کلاس 

خدای نکرده یکی موهاشو پسرونه بزنه که لشکر لشکر جلوش میمیرن 

رنگ موهایی بسیار ضایع 

تینت میزنن اول صبحی قرمززززز 

خط چشم گربه ای میکشن نگو 

هعی کلکل و جر و بحث راجع به دوست پسرای همدیگه

از این سما شمام دارین تو مدرسه؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عادت کن

تو جامعه قراره باهاشون سر و کله بزنی

با یه لبخند رد شو از این مرخرفا همه جا هستن

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

دانشگاشم در این حد نیست

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

خداشاهده تو مدرسمون یکی بود.

اصلا زورش میومد از جاش بلند شه انقد تنبل بود.

معلم تستمون که مرد بود 

شیررررر میشد

میرفت جلو می‌شست 

هرچی میخواست میگفت مننننن براتوووون میااااارم🤦🏻‍♀️

خبر نداشت بابا یارو نامزد داره تو به کتفش نیستی.

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

عادت کنتو جامعه قراره باهاشون سر و کله بزنیبا یه لبخند رد شو از این مرخرفا همه جا هستن

اخه خیلی ضایعن میدونی 

یه اکیپ هستن میان داد میزنن تو گرفتی پردمو هدف سلامتی اونی که با پرده اومد بی پرده رفتتتت

خداشاهده تو مدرسمون یکی بود.اصلا زورش میومد از جاش بلند شه انقد تنبل بود.معلم تستمون که مرد بود شیرر ...

یا اینایی که یه پسر میبینن از خود بی خود میشن سبحان الله 

اخه خیلی ضایعن میدونی یه اکیپ هستن میان داد میزنن تو گرفتی پردمو هدف سلامتی اونی که با پرده اومد بی ...

کلاس ما از خاطرات ج ن ده بازیاشون میگفتن

دیدم و درک میکنم چی میگی. حدالامکان طرفشون نرو و به هیچ وجه سر به سرشون نذار

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
یا اینایی که یه پسر میبینن از خود بی خود میشن سبحان الله

اهمیت نده بابا، همینا هم میان تو دانشگاه نمیشه که بزنی بکشیشون 😂

چاره ای جز تحمل نیست

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤