2777
2789
عنوان

خانمای متاهل نه روزه تاخیر داشتم میشه بیاید😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 26 پست
یه پسر شش ساله دارم خدا اونو حفظ کنه نمی‌خوام دیگه شوهرم خیلی دوست داره ک ب دوست داشتنه اون نیست😂

اخیییی خداحفظش کنهههه 😍😍

واای ن حق با شوهرته ب نظرم الان وقتشه ب خدا بهش فک کن😂

بچه ندارم هعی نپرسید لطفا نمیشد وارد نی نی سایت بشم زدم بچه الان همه میپرسن بچه داری😂ولی متاهلم عاشقققق همسرمم😍🥺🤗💝

واس بعضیا دائمی میمونه ولی خب من ن ارثی نداریم .. هنوز دارم دارومصرف میکنم هرماه میرم ازمایش میدم ب ...

اها ایشاالله ک زودی قطع میشه مرسییی ممنونممم 

من بابام داره 

اصلا خیالم راحت شد اینو گفتی 

ب نظرت امروز برم دکتر😂😂ازمایش تیروعید چقد هزینه میبره

بچه ندارم هعی نپرسید لطفا نمیشد وارد نی نی سایت بشم زدم بچه الان همه میپرسن بچه داری😂ولی متاهلم عاشقققق همسرمم😍🥺🤗💝

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اها ایشاالله ک زودی قطع میشه مرسییی ممنونممم من بابام داره اصلا خیالم راحت شد اینو گفتی ب نظرت امروز ...

ازمایش تیرویید ۳ ۴ روزه میاد هزینشم زیاد نیس  اگ بیمه داری برو دکتر عمومی بگو برات بنویسه که هزینه اش کمتر دربیاد وازادحساب نشه.

۱۰ ساعت یا ۸ ساعت حداقل باید ناشتا باشی برای ازمایشش

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

ازمایش تیرویید ۳ ۴ روزه میاد هزینشم زیاد نیس اگ بیمه داری برو دکتر عمومی بگو برات بنویسه که هزینه ا ...

مرسی عزیزم ممنونم بابت توضیحت😘😘😘

اخیییی خداحفظش کنهههه 😍😍واای ن حق با شوهرته ب نظرم الان وقتشه ب خدا بهش فک کن😂

آخه چون سقط داشتم و خییییییلی اذیت شدم همش فک میکنم قرارع ۳باره اون اتفاق بیفته بخاطرع همینه قیدشو زدم مردا نمی‌فهمن ک زنا چ دردی میکشن 

تجربه گُرگت میکنه :)
آخه چون سقط داشتم و خییییییلی اذیت شدم همش فک میکنم قرارع ۳باره اون اتفاق بیفته بخاطرع همینه قیدشو ز ...

واای اره واقعا خیلی باید سخت باشه ولی حالا ی سال دوسال دیگ اقدام کردب اصلاااا ب فکر جنین نرو تلقین بد نده بدنت اصلنم نترس از هر چی بترسی سرت میاد 

حالا یکیو میخوام خودمو نصیحت کنه ها🤣🤣🤦‍♀️

طبیعیه منم این ماه ۱۰ روز تاخیر داشتم

پریود شدم اخرر