2777
2789
عنوان

سریال بازی مرکب🎬🦋🌝🌱🤍

230 بازدید | 23 پست

من از فیلم کره ای متنفر بودممم

نه اینکه فیلمی ببینم و بدم بیاد نه هاا

همینجوری تا تیزرهاشون رو میدیدم یا کسی درموردشون حرف میزدم دوست داشتم گوشامو نگه دارم نشنوم

هیچوقتم دلیلشو نفهمیدم که چرا انقد بی دلیل بدم میاد🤦🏻‍♀️

تا اینکه به پیشنهاد دوستم بازی مرکب رو نگا کردم

قسمت اولشو دیدم خیلی باحال و قشنگ بود🌝🥲🤍

فقط اینکه من از فصل دو شروع کردم ربطی به فصل یک نداره؟یا از فصل اول نگاش کنم؟؟؟

من فصل ۲ رو ندیدم

ولی فصل یک و ببین قشنگه

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیونه اول فصل یک ببین 🤣🤣🥺 خیلی جالبه..احتمالا زندگی قبلیت کره شمالی بودی برا همین بدت میاد🥺🤣

😂🤣شاید

واقعا خودم هیچوقت متوجه نشدم چرا وقتی حرف از کره میشه حالم بد میشه

نه حتما یک رو ببین . یکش جذاب تره . این فیلم خدایی خیلی خوبه ولی فیلمای دیگه کره هم جالبه ‌. از این بابت خوشم میاد که داخل فیلماشون همیشه یه نکته اخلاقی به صورت ضمنی یاد میدن برعکس فیلمای هالیوود . یا یه موضوع فرهنگی یا علمی یاد میگیرم کنار فیلم 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!