2777
2789

با خواهر نامزد خواهرم به دلایلی که مقصر هم اون بود بحث کردیم

بعد از اون روز من دیگه کلا از نامزد خواهرم خوشم نمیاد البته دلیل هم دارم(یه رفتارهایی ازش دیدم که از چشمم افتاده)

واسه تولدم پیام داده بود به خواهرم و گفت به من تبریک بگه

منم هیچی نگفتم.حالا خواهرم به جای من تولد اونو تبریک گفته منم باهاش بحث کردم چرا به جای من حرف زده!

اصلا نمیخواستم تولدشو تبریک بگم

خیلی عصبی ام به خاطر سیاست و جلب توجه نامزدش به جای من حرف زده

کاربری دوستم فعلا دست منه

شما به نظرم کم سن و لجباز هستید

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ایرادی نداره سخت نگیر کینه ای هم نباش

اگه یکی به شما بی احترامی کنه دوست داری سمتش بری؟

ربطی به کینه نداره با هرکسی باید در حد لیاقتش رفتار کرد

شاید اما من دوست ندارم وقتی کسی بهم بی احترامی کرده دوباره باهاش خوب رفتار کنم!مگه اینکه معذرت خواهی ...

گزارش زدم فقط لطفا بیا تاپیک آخرم به کمکتون احتیاج دارم 

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

کارش درسته باسیاست پیش رفتن بهتره و داماد رو باید نگه داشت

عجب یه جوری واسه اکثرتون عادیه که من تعجب کردم حقیقتا

یعنی غرور و عزت نفس براتون مهم نیست؟

یا شما هم هر جا به نفعتون باشه به جای یکی دیگه حرف میزنید؟

خواهرم در هر صورت حق نداشت از طرف من بره به کسی که بهم بی احترامی کرده تبریک تولد بگه

چه ربطی به غرور داره

خیلی ربط داره کدوم ادم عاقلی وقتی یکی بهش بی احترامی کرده براش تبریک تولد میفرسته!!

خواهرم اگه خودش یه ذره عزت نفس داشت بعد از بی احترامی خواهر نامزدش به خونوادش سکوت نمیکرد

عجب یه جوری واسه اکثرتون عادیه که من تعجب کردم حقیقتایعنی غرور و عزت نفس براتون مهم نیست؟یا شما هم ه ...

عزیز جان می‌دونی با لجبازی می‌تونی روی زندگی خواهرت اثر منفی بذاری؟ حالا خودت که نگفتی خواهرت گفته . چرا دوست داری بین خواهر و خانواده شوهرش دلخوری پیش بیاد

چه ربطی به غرور داره

ربطش اینه خواهر اون اقا به من بی احترامی کرد

خودشم رفتار درستی با خانواده من نداشت(خواهرم از دوست داشتن زیاد انگار کور شده متوجه نیست وگرنه اگه ذره ای برای خودش ارزش قائل بود اینجوری رفتار نمیکرد)حالا شاید میخواد خودشو کوچیک کنه که به درک 

ولی حق نداره از طرف من برای کسی که  بهم بی احترامی کرده تبریک تولد بفرسته من حالم از نامزدش بهم میخوره

عزیز جان می‌دونی با لجبازی می‌تونی روی زندگی خواهرت اثر منفی بذاری؟ حالا خودت که نگفتی خواهرت گفته . ...

چون شما کاملا در جریان اتفاقاتی که افتاد نیستی

رفتار من اسمش لجبازی نیست فقط میخوام به نظرم احترام بذاره من مجبور نیستم به خاطر خواهرم به ادمی که لیاقت نداره احترام بزارم وتوهین هاشو نادیده بگیرم!!

اون اقا اگه واقعا میخواست رابطمون حفظ شه و شعور داشت عذر خواهی میکرد