2777
2789
سه تا دارم شکر خدا از مهریه گذشتم در مقابلش حضانت بچه هامو گرفتم مشکلمون فقط اعتیادش بود اخلاقش عالی ...

عزیزم خرجی بهتون میده؟ یا خودت ؟

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
خودش نمیخواد پیش تو باشه اذیتش نمیکنن؟

مادرشوهرم مثل خودش تربیتش کرده 

ن راحته 

منم ک دلتنگ میشدم مادرم فرستادم ک بیارتش ۱۰دقیقه ببینمش 

باباش نذاشت 

قبلا بهش گفته بودم اگ نزاری میرم دادگاه حکم ملاقات میگیرم گفت ب بچه یاد میدم بگه ازتو بدش میاد 

پارسال یادش داد اونم گفت بی عاطفه بار اومده 💔 

تا صبح گریه کردم دیگم نمیخام بهش فک کنم چون فقط درد میکشم 

فکرش بکن فقط چنتا کوچه اونطرفتره ولی نمیتونم ببینمش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادرشوهرم مثل خودش تربیتش کرده ن راحته منم ک دلتنگ میشدم مادرم فرستادم ک بیارتش ۱۰دقیقه ببینمش باباش ...

چرا حق ملاقات نگرفتی از اول؟ میتونستی شکایتش و کنی حتی که بچه تو بهت بده

چه تلخه سرگذشتتون خدا برات بسازه

این فقط ی تکه اش بود مادرم خ بهم ظلم کرد من از سن کم پسرداییم دوسداشتم هیشکی نمی‌دونست ۱۵سالم شد مامانم فهمید دیگ نذاشت بریم خونشون 

داییم بزرگ فامیل پسراش اهل زندگی تحصیلکرده زن داییم کدبانو 

مامانم نمیدونم چ حسادتی داشت بدبختم کرد

۱۷ سالم شد سال کنکور ب زور تهدید منو داد ب پسرخاله ناتنی ام سیکل معتاد خراب و فاسد خانوادگی خراب بودن 

گفت زن داییت هیچوقت واس تو نمیاد مادر حد اونا نیستیم 💔

بعد طلاقم زن داییم تو ی مجلسی کنارش بودم حرف شد گفت تو خ ساده ای گفتم چرا گفت از مادرت بپرس 

پرسیدم بعد اصرار من گفت حالا ک دیگ طلاق گرفتی میگم 

همون شب عقدم ک فامیل دعوت شدن زن داییم ب مامانم گفته ما دخترت برای پسرمون میخاستیم چرا دادیش ب اینا میخاستیم بعد کنکور بیایم ب درسش لطمه نخوره 

بهم بزن مامانم مخفی کرد ازم

پسرداییمم منو دوست داشت 

اگ میدونستم صبر میکردم بیان

سال ۹۸ رفتم تنهایی خونه داییم پسرش اونجا بود اومد کنارم نشست هی صحبت و 

چرا این علاقه رو قبلا نشون نداد؟

الان ک من مطلقه شدم اینهمه کتک خوردم آسیب دیدم اضطراب دارم 

حالا ک خودش زن و بچه داره

چ فایده 

کم محلش کردم ازم سرد بشه بره ک زندگیش خراب نشه .هنوز دوسش دارم چون دوسش دارم دیگ با داییم قطع رابطه کردم ک نبینمش 

زندگیش خراب نشه دشمن شاد نشیم خودم افسردگی گرفتم 💔

این فقط ی تکه اش بود مادرم خ بهم ظلم کرد من از سن کم پسرداییم دوسداشتم هیشکی نمی‌دونست ۱۵سالم شد مام ...

آخ به دلت. چقدر درد ناک. قوی باش یه چیزایی رو نمیشه تغییر داد اما از یه جایی به بعد میشه قویتر ادامه داد.

عزیزم خرجی بهتون میده؟ یا خودت ؟

نه عزیزم نخواستم قانونا نه مهریه نه نفقه هیچی نخواستم اما خودش پای انسانیتش ماهانه چیزی میزنه برای مخارج مدرسه بچه هاش باز شکر خدا بچه هاشو رها نکرده کنارشون هست.

چرا حق ملاقات نگرفتی از اول؟ میتونستی شکایتش و کنی حتی که بچه تو بهت بده

مامانم تهدیدم کرد اگ بچه رو با خودت بیاری اصلا حق نداری طلاق بگیری میندازمت بیرون برو پیش همون شوهرت 

خب اون هرروز کتکم میزد بخدا هرروز بدنم کبود بود با کمربند میزد ب سر و صورتم 

یبار چاقو زده ب شونه ام دکتر گفت شانس آوردی نخورد ب قلبت 

خیانت می‌کرد جلو خودم زنگ میزد ب دوست دختراش 

دوست دخترش یبار اومد دم در خونمون 

زورم نمی‌رسید اعتراض نمیتونستم بکنم 

ب مامانم گفت خاله این میخاد ازم طلاق بگیره بچم ۸ماهه تو بغلم بود مامانم گفت ن آبرومون میره تو فامیل 

بزنش بکشش 😭طلاقش نده رضایت باباشو واست میگیرم 

هرروز کتکم میزد بدون بهانه 

الکی 

مثلا یبار با باباش دعواش شد اومد من داشتم لباس بچم میشستم حمله کرد گفت چرا لباس میشورم کتکم زد 😭💔

نه عزیزم نخواستم قانونا نه مهریه نه نفقه هیچی نخواستم اما خودش پای انسانیتش ماهانه چیزی میزنه برای م ...

الهی شکر از شوهر نامرد و بی غیرت من خیلی بهتره حداقل پدر خوبیه شوهر من حیف اسم پدر یا مرد که روش بذاری

مامانم تهدیدم کرد اگ بچه رو با خودت بیاری اصلا حق نداری طلاق بگیری میندازمت بیرون برو پیش همون شوهرت ...

الان بعد اینهمه سال داییش دوسه سال پیش گفت سرطان معده گرفته 

ولی زخم های من ک خوب نمیشه زندگی منک داغون شد 

آخ به دلت. چقدر درد ناک. قوی باش یه چیزایی رو نمیشه تغییر داد اما از یه جایی به بعد میشه قویتر ادامه ...

صورتم خیس اشکه همین الان 

شبها خوابم نمی‌بره 

رفتم دکتر گفته اضطراب مزمن داری باید بری روانپزشک دارو بهت بده 

گفت چ اتفاقی واست افتاده گفتم کتک هایی ک ازش خوردم 

گفت دیگ ازدواج نکن دیگ کشش اضطراب اضافه نداری

صورتم خیس اشکه همین الان شبها خوابم نمی‌بره رفتم دکتر گفته اضطراب مزمن داری باید بری روانپزشک دارو ب ...

عزیزم غم قلب من خیلی بزرگه اما با تمام وجود حست و درک میکنم

آخ به دلت. چقدر درد ناک. قوی باش یه چیزایی رو نمیشه تغییر داد اما از یه جایی به بعد میشه قویتر ادامه ...

دارم پول جمع میکنم از مامانم مستقل بشم چون نمیزاره ازدواج کنم دخالت میکنه خ تنهام آرزوم بود ی خانواده واس خودم درست کنم بچه دار بشم این دفعه دیگ نزارم هیشکی جدامون کنه

مامانم هی دخالت میکنه مشاوره رفتم گفت فرار کن ی خونه اجاره کن برو دیگ برنگرد 

عزیزم غم قلب من خیلی بزرگه اما با تمام وجود حست و درک میکنم

ممنون عزیزم 

میشه هروقت ک ب دلت اومد موقع اذان یا نماز یا هروقت ک خاستی واسم دعا کنی بتونم ب زندگیم سروسامون بدم 🙏🌹