2777
2789
چه جونوری بوده

بعد من دوتا زن دیگم گرفت اونا مطلقه بودن یکی ۳سال کوچکتر بعدی ۱۱سال کوچکتر و تک دختر 

ولی اوناروهم طلاق داده 

با همون خراب ها راحتتره چون فهمیدم اون خانم شوهرداره ک با اون بمن خیانت کرد با همون  ب زن دومشم خیانت کرده 

ینی اون خانم کلا تو زندگی شوهر من میومده و می‌رفته آمار هممونم داشته هم سر من وجود داشته هم زنهای بعدی

آخرین بار سال ۹۸ گفت بیا دوباره ازدواج کنیم گفتم ن از همونجا کینه کرده ب بچه یاد داد بهم فحش بده 

ممنون عزیزم میشه هروقت ک ب دلت اومد موقع اذان یا نماز یا هروقت ک خاستی واسم دعا کنی بتونم ب زندگیم س ...

حتما عزیزم خدا نگاهت کنه خودش مواظبت باشه الهی آمین

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم غم قلب من خیلی بزرگه اما با تمام وجود حست و درک میکنم

ان شاءالله دلت بی غم بشه🌹دنیا همینه من فقط خدا برام مونده هروقت باهاش درد دل میکنم آروم میشم 

غمتو ب خودش بگو خیلی سبک میشی عزیزم

ان شاءالله دلت بی غم بشه🌹دنیا همینه من فقط خدا برام مونده هروقت باهاش درد دل میکنم آروم میشم غمتو ب ...

چشم❤️

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
بچه داری؟

ازهمسرقبلیم یه دختر داشتم ازم گرفتن ینی خودمم شرایط نگهداریشو نداشتم خیالمم از مادرشوهرم راحت بود خانم مهربون ومرتبیه میدونسم دخترمو مثه گل نگه میداره هیچی دیگه دادمش الانم هفت ساله دخترمو ندیدم ینی نزاشتن