2777
2789
عزیزم خیلی خودت رو درگیر کردی ،ولش کن ،هی خودخوری نکن که چرا پافشاری نکردی که اون اول گفته ،همه میدو ...

و اینکه تا چند وقت باهاش سرد باشم؟

الان اون با من سرده و با اینکه عادت داشت صبح و عصر هر روز به شوهرم زنگ میزد الان از همون روز زنگ نزده.من که خوشحالم و دلم میخواد دیگه همیشه رابطمون همینطوری بمونه.ولی شما میگی صلاح چیه؟تا کی دیدمش کم محلش کنم؟

و اینکه قبلا هم تو تاپیکام گفتم عادت داشت کاراشو خیلی خیلی به شوهر من میگفت.صبح و عصر که زنگ میزد هر بار یه کاری داشت.الان اگه دوباره شروع کرد به گفتن کاراش یا مادرشوهرم کارای خواعرشوهرمو به ما گفت من هیچ اعتراضی به شوهرم نکنم؟فقط همونطور که شما گفتی از ماشین پیاده نشم؟یا به شوهرم بگم اون اینطوری به من بد کرد دلم نمیخواد بازم کاراشو بکنی؟

و سوال آخر  

طرف شوهرم رسم دارن بعد عروسی همه رو دعوت میگیرن.الان دوستامون،خانواده من و مادرشوهرمو دعوت کردیم.فقط مونده برادرا و خواهرای شوهرم.اونام گفته بودن فیلم عروسیت آماده شد میایم که فیلمتم ببینیم.فیلمو دیشب گرفتیم.الان با توجه به شرایطی که پیش اومد مهمونی اونارو چی کنیم؟خواهرشوهرم همیشه خونه است هیچوقت مسافرت و اینا نمیرن که نباشن.اگر هم سالی به ماهی یکی دو روزی تا شهرای اطراف برن و ما همون روزا بخوایم دعوتی بگیریم مادرشوعرم رک میگه که حالا دخترم نیست صبر کنین اون بیاد بعد مهمونی بگیرین.اصلا مطمئنم حتی یکی دو روزم اونا جایی نمیرن

مادرشوهر هر وقت گفت ،خواستگاری رو یادآوری کن،بگو اون کشید وسط حرف رو ومن چون گریه میکرد دیگه کشش ندا ...

و با این تفاسیر اگه خواهرشوهرم ماشینو بخره بهترم هست چون بقیه فکر میکنن ماشینو اون ازمون گرفته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما هنوز درگیری

ولش کن بابا

کلا تا هیچ وقت به خواهر شوهرت محل نذار

هیچ وقت عادی نشو‌و‌کرم نگیر. آدم کرم دار تا آخر عمرش کرم دارباقی می مونه

در مورد بقیه چیزها هم خیلی جدی و منطقی با شوهرت صحبت کن

بگو خواهرت در جلسه خواستگاری دروغ گفته  به من بی حرمتی کرده دروغ دهن من گذاشته ، سعی کرده ماشین تو رو از دستت دربیاره

کمترین توقع من اینه که مثل منت کش ها مدام دنبال خواسته هاش ندوی، اینجوری داری بمن بی احترامی می کنی

شوهرت رفتارشو درست  کنه بقیه درست میشن

و خدا برای من کافیست.....
شما هنوز درگیریولش کن باباکلا تا هیچ وقت به خواهر شوهرت محل نذارهیچ وقت عادی نشو‌و‌کرم نگیر. آدم کرم ...

شاید باورت نشه خپاهرشوهرم امروز زنگ زده از شوهرم پول قرض گرفته.آخ که چقد رو داره این بشر بخدا ادم انقد پررو ندیدم تو عمرم

شاید باورت نشه خپاهرشوهرم امروز زنگ زده از شوهرم پول قرض گرفته.آخ که چقد رو داره این بشر بخدا ادم ان ...

باور کن اشکال از شوهرته

باید پیه به بحث و دعوا رو به تنت بزنی تکلیفتو روشن کنی

اگر قراره تا آخر عمر این زن لقمه لقمه زندگی شما رو ازت بکنه ببره، الان بدونی بهتره تا ده سال دیگه با دوتا بچه

جدی باش

خط و نشون بکش

تکلیف روشن کن

مرد بچه ننه و بی عرضه زندگی تو سیاه می کنه

و خدا برای من کافیست.....