2777
2789
با خانواده شوهرت هیچ وقت صمیمی نشو احترام نگه دارولی صمیمی نشو وقتی هم حرفی چیزی هست خودتوکنار بکش ب ...

به خدا رفتار من با این خواهرشوهرم انقد رسمیه که هیچکس باورش نمیشه.کلا تو چهار سال فقط یکبار خونش رفتم اونم وقتی عقد کردیم و پاگشا کرد.ولی اون تا من عروسی کردم بعد از یک ماه خودش زنگ زد خودشو دعوت کرد و اومد خونم

هر موقع تو مهمونی میبینمش فقط گوشی دستم میگیرم و اصلا باهاش هم کلام نمیشم ولی اون میاد میشینه کنارم و شروع میکنه حرف زدن

دیگه نمیدونم چطور باعاش رسمی باشم و چی کنم که بفهمه از رفتاراش خوشم نمیاد

جالبه با جاریای من و جاریا و خواهرشوهرای خودشم درگیره و هر موقع به منبر میره بدشونو میگه

مادرشوهرمن هرحرفی دلش بخادمیزنه تهمت ودروغ عروس گندیده. ام میکنه میگه کتکت میزنم اخرش. بعد شوهرم هی ...

میدونم چی میگی تنهاراهش،دوری هست ازاینجور ادمها باید دورشدمگه ماچقدر زنده ایم ک عمرمون بااین ادمهای پوسیده بگذره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان واسه منم دعا کنید خواهر شوهرم آبرمو تو فامیل ریخته انشالا خدا آبروشو ببره

ان شاالله خدا آبروی خواهرشوهر منم ببره.چهار سال آسه رفتم آسه اومدم آخر منو درگیر حاشیه های ذهن خودش کرد

به خدا رفتار من با این خواهرشوهرم انقد رسمیه که هیچکس باورش نمیشه.کلا تو چهار سال فقط یکبار خونش رفت ...

وقتی حرف میزنه خودتوبزن ب اون راه ی جوری خودتو درگیرکاری کن ک باهاش حرف نزنی برو سراغ کاری چندباراینجوریش کردی میفهمه دوسنداری باهاش حرف بزنی

میدونم چی میگی تنهاراهش،دوری هست ازاینجور ادمها باید دورشدمگه ماچقدر زنده ایم ک عمرمون بااین ادمهای ...

وای به خداازشون دورشدم حتی خونه ام رابردم یه شهر دیگه که بیست دقیقه باهاشون فاصله داره ولی میاد پشت درخونه ام وشروع میکنه دادوبیدادکردن

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

چرا عزیزم چیشده غلط کرده مگه خداهه

نمیتونم بگم ازدواجمون فامیلیه یه موضوعی رو که دوست نداشتم کسی بفهمه تو کل فامیل دور و نزدیک جار زد خدا ازش نگذره 

صبور باشید ، هر چیزی در زمان خودش اتفاق می افتد
وای به خداازشون دورشدم حتی خونه ام رابردم یه شهر دیگه که بیست دقیقه باهاشون فاصله داره ولی میاد پشت ...

خدا کنه شوهر منم قبول کنه ازشون دور شیم.ما خونه ساختیم طبق میل و سلیقه خودمون.هنوز داشتیم وسایل میاوردیم دیدیم همین خواعرشوهرم خونه خریدی نزدیک ما و شده همسایمون.الانم شوهرم میگه خونه رو طبق میل خودمون ساختیم نمیدونم چند میلیون در و کابینتاش شد حیفه بدیم دست مستاجر.برا فروشم جذاشتیم اصلا مشتری نیست

خدا کنه شوهر منم قبول کنه ازشون دور شیم.ما خونه ساختیم طبق میل و سلیقه خودمون.هنوز داشتیم وسایل میاو ...

کابینتهاش رابردارید. اگرمیتونید یه خونه دیگه باحوصله بسازید همه این چیزهاکه میشه برد باخوتون ببرید بعد بفروشید. خونه بد فروش میره

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

عزیزم خیلی خودت رو درگیر کردی ،ولش کن ،هی خودخوری نکن که چرا پافشاری نکردی که اون اول گفته ،همه میدونن اول اون گفته ،شما دوراز جون احمق نیستی که بگی تقسیم بشه،دروغش تو خواستگاریم خودش میدونه ،هر جا دیدیش جات رو عوض کن ،مثلا میاد پیشت میشینه پاشو برو سرویس یا پاشو برو آب بخور و بعدش یه جا دیگه بشین ،هر وقت اومد باهات حرف بزنه به یه بهونه برو آشپز خونه یا برو تو اتاق روسریت رو درست کن ،کلا دیگه نبینش ولی با بقیه مثل قبل و حتی بهتر باش،دیگه هم راجع به ماشین و بقیه موارد حرفی نزن و اگه کسی چیزی ازت پرسید حوالش بده به همسرت،فعلا تازه عروسی مهمونی نده یا اگه میدی یه وقتایی که مطمئنی اونا نیستن بده ،اونم اگه مهمونی داد یا بگو خونه مامانم دعوتیم یا لحظه آخر گلاب به روت اسهال و استفراغ بشو ونرو ،کلا بزارش کنار،زیادم از بدی هاش پیش همسرت نگو ،فقط هر موقع همسرت بدی هاش رو یادش رفت قضیه ماشین رو یادآوری کن که اون بحث تقسیم رو آورد وسط و حتی شهادت نداد که ماشین برای شماست،اگه یه موقع تصمیم به تقسیم شد به هیچ وجه ماشین رو برندارید ،شما هم مثل بقیه بگید پول احتیاج دارید،در ضمن سلام بهش بده ولی سرد رفتار کن (چون اگه سلام ندی بقیه حق رو به اون میدن )،اگه یه موقع هم مادر شوهرت گفت چرا با فلانی اینجوری رفتار میکنی بگو من از اون رو ازش دل چرکینم چون خودش بحث تقسیم رو آورد وسط ولی با گریه وزاری انداخت گردن من و پیش خواهر برادرا هم حرف خیر نزد که ماشین رو بابا داده به ما،یه موقع هم مادر شوهرت نونی چیزی میده ببرید براش ،اصلا از ماشین پیاده نشو وفقط از تو ماشین سر تکون بده،حتی وقتی دوتایی تنها میشید بیشتر سردباش و اخم کن تا جلوی بقیه               

عزیزم خیلی خودت رو درگیر کردی ،ولش کن ،هی خودخوری نکن که چرا پافشاری نکردی که اون اول گفته ،همه میدو ...

ممنون عزیزم این همه تاپیکو خوندی و تایپ کردی.الان با شوهر و مادرشوعرم هم تنها بودیم و مادرشوهرم از ماشین پرسید که میخواین چی کنین من هیچی نگم؟چون شوهرم بی زبونه از خودم بدتره

و اینکه چرا ماشینو خودمون برنداریم؟

ماشین درسته قدیمیه ولی به شدت ماشین خوبیه.چهار ساله دست ماست آخ نگفته.ما هم الان پس اندازمونو برا جای دیگه لازم داریم نمیتونیم ماشین نو بخریم.دست دوم هم بخریم معلوم نیست چی باشه

بعدم اگه ما برنداریم احتمال خیلی زیاد همین خواعرشوعرم برمیداره چون چند وقته دور خرید ماشینه و پول جمع میکنه

ممنون عزیزم این همه تاپیکو خوندی و تایپ کردی.الان با شوهر و مادرشوعرم هم تنها بودیم و مادرشوهرم از م ...

مادرشوهر هر وقت گفت ،خواستگاری رو یادآوری کن،بگو اون کشید وسط حرف رو ومن چون گریه میکرد دیگه کشش ندادم ،من میگم ماشین رو بر ندارید چون بی عزتتون کردن چون زیر حرفشون زدن،چون کسی که خبر نداشته باشه پولش رو دادید فکر میکنه پدرشوهر براتون ماشین خریده،چون به نظرم از زیر منتشون میاید بیرون بازم  هرجورخودتون صلاح میدونید