2777
2789
عنوان

شما چرا بیدارید 🤕بیاین چرای خودمو تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 83 پست
عزیزم زیره زیاد تمام هورمون هاتو بهم می ریزه ممکنه به بچه هم آسیب بزنه حتما با دکتر مشورت کن روزی ۶ ...

زیره سبزخنکیه خودم خوردم پرولاکتین بالاهم دارم

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زیره سبزخنکیه خودم خوردم پرولاکتین بالاهم دارم

خیلیارو دیدم با خوردن زیره هورمون هاشون بهم ریخته 

به خیلیا نمیوفته اصلا 

دکتر من گفته بود اصلا مصرف نکن 

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

ایشالا ک ب بهترین شکل برات بگذره عزیزم❤️من خوابم نمیاد ک تا الان بیدارم

ممنونم عزیزم 

منم اکثرا شبا بیخوابم تا صبح جدا از کارام از بچگی همین بودم 

خیلیارو دیدم با خوردن زیره هورمون هاشون بهم ریخته به خیلیا نمیوفته اصلا دکتر من گفته بود اصلا مصرف ن ...

عزیزم سبزموردی نداره کل اطرافیانم خوردن زیره سیاه شایداذیت کنه ولی اونم شیروزیادمیکنه چون بچش زردی داره نگفتم گرمی بخوره 

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
اگه منظورتون خوراکه که تقریبا متصل به دلار نیست

تنها دلار نیست که شما تفاوت قیمتها رو نسبت به پارسال این موقع ببین فقط نون پیش مت امسال دوبار بالا رفته تازه گرونیها به کنار در امد ربع پارسال شده ه کار و کاسبی خوابیده

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
۱۵امروز شش میشه

عزیزم طبق تجربه خودم میگم ک بچه ام یه ماه زردی داشت 

هیچ راهی جز شیر خشک کمکی و دستگاه جواب نمیده یعنی تموم راه های سنتی تقریبن فایده نداره باید شیر خشک کمکی بدی و دوروز بذاری دستگاه خودت کرایه کن بذار 

شیر خشک هم با سرنگ از کنار شیر خودت ک داری میدی بهش بده 

ممنونم عزیزم منم اکثرا شبا بیخوابم تا صبح جدا از کارام از بچگی همین بودم

ن من واقعیتش ب موصوعیم هست اینکه ی خواستکار خیلی خیلی خوب اومده برام ولی نمیدونم قبولش کنم یا ن .

با خودم میگم اگه ردش کنم امکان داره ک بعدا حسرت همینو بخورم؟

منم ترم دوم یهو شوهر کردم تازه باید انتقالی بگیرم این ترم چون میریم یه شهر دیگه

خیلی سخته انگار آدم بعد از ازدواج عوض میشه اصلا تمرکز قبلمو ندارم 

تنها دلار نیست که شما تفاوت قیمتها رو نسبت به پارسال این موقع ببین فقط نون پیش مت امسال دوبار بالا ر ...

ما که با ۱۱ تومن کارمندی میگذرونیم 

هر ماه بدتر از ماه پیش ... 

حق با شماست