2777
2789
عنوان

شما چرا بیدارید 🤕بیاین چرای خودمو تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 83 پست
عزیزم چند سالشه و خودت چند سالته؟ دوست بودید یا سنتی جلو اومدن؟

من ۱۸  اون ۲۴ ولی قبلا از هر چیزی من خودم ی مشاوره رفتم ک ببینم اصلا امادگی ازدواجو دترم یا ن ک مشاور گفت از نظر عقلانی امادگیشو داری یعنی اون اوکی داد.بعد ک اون اوکی داد بهم گفت ۳ ماه باهم در ارتباط باشین اثلا ببینین ب درد هم میخورین یا ن بعد بگو اره یا ن . یعنی اینا سنتی اومدن جلو ولی خب ما الان ۳ ماهه باهم در ارتباطیم و من توی این ۳ ماه از این پسر بدی ندیدم یا حتی از خانوادش جز احترام چیزی ندیدم . این پسر الان ۳ ماه ما داریم باهم حرف میزنیم اصلا رفتارش یا خواسته هاش عوض نشده  همون ادمیه ک اول اومده بود جلو . 

بنظرتون چ جوابی من بدم بهشون؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرم رغت سر کار میترسم بخوابم. منتظرم هوا روشن شه

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

من ۱۸ اون ۲۴ ولی قبلا از هر چیزی من خودم ی مشاوره رفتم ک ببینم اصلا امادگی ازدواجو دترم یا ن ک مشاو ...

عزیزم اگه در خودتون آمادگی ازدواج می‌بینید و شرایط ایشونم خوبه میتونید قبول کنید 

تحصیلات هم اگه علاقه داشته باشه می‌تونه ادامه بده هرچند درآمد مهم تره که گفتید درآمدش خوبه 

ولی به خانوادش خیلی دقت کن کاملا رفتارشونو زیر نظر بگیر 

به خودشم همینطور شکاک نباشه ، نخواد محدودت کنه بهش بگو که قصد ادامه تحصیل داری یا اگه دوست داری شاغل باشی و اینجور موارد 

اگه کار به ازدواج کشید سعی کن حتما حل تحصیل و حق طلاقم بگیری

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

عزیزم اگه در خودتون آمادگی ازدواج می‌بینید و شرایط ایشونم خوبه میتونید قبول کنید تحصیلات هم اگه علاق ...

اخه من خودم ادم درس خونی نیستم یعنی ب درس علاقه ندارم از نظر کارم میدونم درامدش ی جوریه ک هیچوقت نیازی نیست سرکار برم . ولی درباره‌ی حق طلاق خیلی ممنون ک بهم گفتین ابن مورد رو یادم نبود❤️🥰

اخه من خودم ادم درس خونی نیستم یعنی ب درس علاقه ندارم از نظر کارم میدونم درامدش ی جوریه ک هیچوقت نیا ...

پس مشکلی نیست عزیزم اگه با شخصیتش ارتباط گرفتی و دوسش داری میتونی قبول کنی 

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨