2777
2789
عنوان

اصلا ارامش ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 23 پست
مشکلی داری ک اینجوری هستی؟عزیزم اینم بهت بگم همین ک تا این ساعت بیدار میمونی هم خیلی روی اینکه فردا ...

من دوساله شبا خواب ندارم اصلا هیچ قرصی روم اثر نداره

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜
شرایط زندگیم به هم ریخته از همه نظر محل زندگیم کار خودم کار شوهرم رومخ بودن خانواده شکایت و...

انشاالله همه چی اوکی بشه.ولی خب فکر کردن زیاد به این مسائل باعث میشه آدم کم بیاره و دور از جونتون سکته کنه.نباید زیاد فکر کرد به این مسائل.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پایان شب سیه سپید هست 

هر شبی یه صبحی داره اینم میگذره

دوستداری به اون مشکلات فکر کنی یا حل کردن مشکلات برات مهمه!؟

اگر دومیه انرژیتو واسه این حال از دست نده آدم وسط میدون جنگ وقت عذاداری نداره

اگر دوست داری فکر کنی که بیهوده داری خودتو اذیت می‌کنی چون این اصلا اجتناب ناپذیر نیست

درد کشیدن اجتناب ناپذیرِ ، اما موندن و غرق شدن تو اون دردا انتخاب 

هرچی که شده و داره میشه خدا برنامه ای براش داره چشمتو ببند بعضی وقتا حداقال ، بهش اعتماد کن 

برو یه دوش بگیر یه موسیقی گوش کن یا حتی فیلم مورد علاقه ات و در حالی که غذای مورد علاقه اتو میخوری تماشا کن 

ندارع ارزشش و میگذره

هرچی بیشتر میدانم، میدانم که هیچ چیز نمیدانم 🧠🫀

انشاالله همه چی اوکی بشه.ولی خب فکر کردن زیاد به این مسائل باعث میشه آدم کم بیاره و دور از جونتون سک ...

بعضی موقع ها انقدر فشاررومه که حس میکنم دیگه قلبم تحمل نداره 

دلم میخواد یه جایی برم یا با یکی حرف بزنم یکم روحیه بگیرم اما نه دوستی دارم نه جایی دارم

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜
بعضی موقع ها انقدر فشاررومه که حس میکنم دیگه قلبم تحمل نداره دلم میخواد یه جایی برم یا با یکی حرف بز ...

اینا از بی خوابی هم هست.باعث افسردگی میشه.خوابتون اوکی بشه ملاتونین در بدنتون ترشح میشه.و باعث شعف میشه.