2777
2789
من بعله دانشجوام ترم اولی و خیلی هم خرخونمکاملا درسته کلامتون.

ولی سعی کن ی حرفه هم کنار دانشگاهت یادبگیری ک ی درآمدی داشته باشی . البته اگه وضع پدرت خوبه ک هیچی ولی بارم بنظرم برای مستقل شدن خوبه. حالا من تجربه ی دایی خودم و بهت بگم لیسانس it داره کار نبود براش الان بغالی داره ماهی کم کم ۳۰ تومن درآمدشه الانم ۳۳ سالشه دیگه داره تموم میکنه بره ۳۴ هنوزم زن نگرفته . برای همین میگم کل تمرکزتم روی درس نزار چون اینجا نمیشه زیاد روی درس مانور داد 

ولی سعی کن ی حرفه هم کنار دانشگاهت یادبگیری ک ی درآمدی داشته باشی . البته اگه وضع پدرت خوبه ک هیچی و ...

من عموم تو تهران هلدینگ داره پاره وقت پیشش کار میکنم حقوق خوبی بهم میده و خداروشکر باهام کنار میاد

و اینکه داییتون کجا مشغول به کار هستن؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شکر خدا خوبه مادرم متخصص مامایی هستن و مطب دارن تو گلستان اسلامشهر و پدرم هم کارش آزاده معامله و این ...

چیزی ک درباره ی شما برای من جالب بود این بود ک سن ازدواج پسراتون انگار بعد از دیپمله

آخه یکی مد نظرمه حرف شما درسته و میترسم از دستش بدم🫠

ببخشید وارد مسائل شخصیتون میشم . ولی اون ک دوسش دارینم شما رو دوست داره ؟ یا شرایط اینو داره ک بتونه برای شما صبر کنه؟ چون من ی دخترم میدونم خانواده خیلی وقتا ادمو مجبور ب کارایی میکنی ک دوست نداری متاسفانه💔