2777
2789
یعنی شما با عاشقی ازدواج کردین ؟؟

نه سنتی بود. 18سالم بود. بابام میگفت زوده. مادرم میگفت بزارازدواج کنه بره

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا حالا دیدین ازدواجی با عقل باشه و شکست بخوره؟

تقریبا نه

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
عزیزم 🥰عشقتون پایدار و همیشگی . به.پای هم پیر بشین قشنگم🌹❤️

مرسی عزیزکم

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسر قشنگم مامانی عاشقته💜دلم برا دیدن صورت ماهت پر میکشه👦🏻دلم میخواد موهات و ابروهات و چشات و دماغت به من بره بقیه چیزات بشه عین بابات👶🏻میشه دعا کنید قبل دنیا اومدن پسرم صاحب خونه بشیم🌺
آخه میترسم دیر باشه واسه ازدواج سن 30 و خیلی ها قبول نکنن

من الان دختر خاله ی خودم ۱۸ سالشه چون پسره وضع مالیش خوب بود و شخصیت و ادب و خانواده داشت میخواست به پسره بره ولی هب ۳۵ سالش بود میگفت این حتی اگر ۳۰ سالشم بود من ب این میرفتم.

ببین شرایط ازدواج توی سن کم و زیاد برای پسر فرق میکنه.

از ی طرف اگر پسر فرضا بخواد ۲۶ یا ۲۵ سالگی زن بگیره . ی درآمد خوب داشته باشه و ی ماشین داشته باشه خانواده دار باشه خیلی راحت بهش دختر میدن البته این در صورتی هستش ک خب بدونن ک شما اگر داری توی این سن ازدواج میکنی وقتی ی ادم مجرد قرار مثلا توی سن ۳۳ سالگی خونه و ماشین داشته باشه .شما از این سن باخانومت جمع میکنی ولی توی ۳۳ سالگی خونه و ماشینم داری.

از طرفی اینم هستش ک پسری توی سن ۳۲ یا ۳۰ زن میگیره ولی اون موقع ی ماشین و حقوق خوب (حقوقی ک بشه باهاش زندگیو گذروند چون شما تا ابد ۲ نفر نیستین ک بچه دارم میشین)داشته باشه و مثلا بگه تا ۱ سال دیگه ی خونه ام میخرم اوکیه.

منم ندیدم تا حالا ازدواجی با عقل باشه و شکست لخوره و عشق و عاشقی تا دلتون بخواد

ازدواج‌با عقل ازدواج‌با شناخت می دونید خودت چی میخوایی

طرفت چی میخواد

خانواده تو چطوره 

خانواده چطوره

ولی اینا که با عشق ازدواج کردن

میگن از همون اول دیدم مادرش از من‌بدش میاد کوتاه اومدم

دیدم تو دوستی اخلاقش تنده ولی بازم بهش محبت کردم

اگر قرار باشه عاشق یه نفر باشیم

به نظرم مناسب ترین فرد خودمونیم

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
ازدواج‌با عقل ازدواج‌با شناخت می دونید خودت چی میخواییطرفت چی میخوادخانواده تو چطوره خانواده چطورهول ...

بله عزیزم منم طرز فکرم دقیقا همینی هستش ک شما میگن.

ب نظر منم خانواده طرف مقابل شاید ۴۰ودرصد داستان باشه 

من الان دختر خاله ی خودم ۱۸ سالشه چون پسره وضع مالیش خوب بود و شخصیت و ادب و خانواده داشت میخواست به ...

بعله دقیقا  شرایط دختر و پسر در ازدواج بالای سی فرق می‌کنه و منم هدفم 25 تا 30 هستش و نه می‌خوام زودتر از 25 نه بیشتر از 30 ک اذیت نشم دیگه و تا بتونم ی پسر فسقلی هم داوشته باشم🫠🫠🫠

بعله دقیقا شرایط دختر و پسر در ازدواج بالای سی فرق می‌کنه و منم هدفم 25 تا 30 هستش و نه می‌خوام زود ...

بله حرفتون کاملا صحیحه. بنظر منم این رنج سنی که خودتون میگین خیلی خوبه و دقیقا موقع شروع ی زندگی جدیده.

انشاالله یه زندگی که باب میلتون هست برسین و ی آقا پسر کوچولوام داشته باشین❤️

خودتون چطور میلی داشتین ؟ ببخشید خیلی معذرت میخوام ولی بنظرتون مشکل از ادم مقابلتون بوده؟

من دوست داشتم برم دانشگاه حتی قبول هم شدم پرستاری که همیشه ارزوم بود ولی نزاشتن برم. خامواده بدی داشت. همه اش میترسوندنش. اختیار هیچی رانداشت مثلا یه دکترمیرفتیم مادرش طلبکارانه یاهمراهمون میومد یا تاتهش رامیپرسید بعد برای برادرشوهرمجردم تعریف میکرد. یاحق نداشتیم یه چیز جدابگیریم بخوریم. یا مهمون بیادخونمون یا خانواده من بیان خونمون. یه باربرادرم اومد دنبالم همه شون اومدن توکوچه ومیگفتن جاکش اومدی اینجاچیکار وهزاران هزار توهین وهمت ودروغ وبدرفتاری دیگه

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏