2777
2789
عنوان

تب کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 55 پست
فردا باید برم دکترپا به کنار. بخش کرونا بستری بودم با بچه کوچیک. دو هفته هممون تب اسهال استفراغ دلپی ...

ای وایییی عزیزم خدا بهت سلامتی بده خودت به کوچولوت 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۳۸ به بالا تب محسوب میشه تو این سن

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه. سنیم که مشاهده میفرمایید درسته و سن روحی بندس..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.قطعا سنتصر ان‌شاءالله 🇵🇸🇵🇸

سلامت باشی. مادرم پدرم برادرم شوهرم دخترم که قشنگ داغون شد الان هم سرما خورد باز. دیگه واقعا دارم دی ...

اره واقعا مریض داری از مریض شدن بدتر دخترت سلامتی کاملشو بدست بیاره

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

زنده باشی ان شاالله حاجت روا باشی لطف کردی

عزیزمی خواهر انشاالله خوب میشی این روزها فراموش می‌کنی 

سلام، منم همین مشکل رو داشتم که تب بچه ام با استامینوفن پایین نمیومد. بردمش دکتر، تو مطب دکتر بروشور شیاف ایبوپروفن رو دیدم، از دکتر پرسیدم گفت که شیاف ایبوپروفن به تازگی اومده و برای تب هایی که با استامینوفن پایین نمیاد خیلی خوب جواب داده، استفاده کردم و واقعا عالی بود چون بچم ایبوپروفن خوراکی هم نمیخورد و تف میکرد بیرون... فقط یه نکته داره اونم اینکه واسه بچه کمتر از شش ماه نباید استفاده بشه.

سلام، منم همین مشکل رو داشتم که تب بچه ام با استامینوفن پایین نمیومد. بردمش دکتر، تو مطب دکتر بروشور ...

سلام عزیزم خیلی ممنونم از شما

انشاالله همه بچه ها سلامت باشن 🤲💕🌸

♥️ALLAH♥️