2777
2789
عنوان

داستانی که مو رو به تنم سیخ کرد🙄 دخترا لطفا به پسرا اعتماد نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 37397 بازدید | 314 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بقیشو بگم؟ اسپویل..با فیلم تهدیدش کرد ، بازم برد یجا ترتیبشو داد ، بعد ننه بابای دختره فهمیدن ، قشقر ...

دختری نابغه که دوبار...استخفرالله 

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

و پلیس موقع انجام عملیات اینارو پیدا میکنه و خفتشون میکنه چند نفر درمیرن ولی دوباره شناسایی و پیدا و دستگیر میشن گوشیا میشکنه فیلما منهدم میشه ولی دختره افسردگی میگیره و یکبار در معرض خودکشی ناموفق قرار میگیره

تحت درمان روانشناس قرار میگیره و عابروشون دیگه تو اون محل میره!

و پلیس موقع انجام عملیات اینارو پیدا میکنه و خفتشون میکنه چند نفر درمیرن ولی دوباره شناسایی و پیدا و ...

خب خدارو شکر که یکم بهتر از تصورم تموم شد

از سال ۹۷ خواننده خاموشم و بالاخره عضو شدم😃
و پلیس موقع انجام عملیات اینارو پیدا میکنه و خفتشون میکنه چند نفر درمیرن ولی دوباره شناسایی و پیدا و ...

کارگردانای سایت کلی داستان ازش ساختن تا ببینن چرا موهات سیخ شده با شنیدنش...بعد تهش اینطوری تموم شد؟

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨