2777
2789
عنوان

وای مادر پدرم گذاشتن رفتن خیابونا دعوا کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 57 پست
من خودم نامزد دارم الان یکی بیینه تو خیابون ابروم میره ی عمر حرف پشتم میمونه نمیفهمن بخدا سنی ازشون ...

واااا چرا ابروت بره؟؟؟

مگه مادرت چیکار کرده بنده خدا؟؟؟

حالا عصبی بوده رفته بیرون هوا بخوره تو سرش ولی خب خطرناکه کاش همراهش می‌رفتی حداقل

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم نامزد دارم الان یکی بیینه تو خیابون ابروم میره ی عمر حرف پشتم میمونه نمیفهمن بخدا سنی ازشون ...

مادرت حتمامیفهمه کاری نکنه که آبروش بره عزیزم

میگم توکل کن نگران نباش هیچ مشکلی برات پیش نمیاد

بیچاره مادرت چه غمی تو دلشکه سر به کوچه و خیابون گذاشتهبابات نامرد

بخدا بغض گلوم داره میترکونه مردم تو خونه هاشون خوش خوابیدم اینا تو خیابونا بلایی سر مادرم بیاد چی 

عزیزم دعوای مادروپدرت به خودشون مربوطه فقط ازخدابخواه که سرعقل بیانبامامانت صحبت کن وحالتوبگوبهشتامی ...

مامانش داره ذره ،آب میشه

الانم از خونه زده بیرون متوجه ای؟

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

چندروزپیش من ساعت ده بعد وعواباشوهرم زدم بیرون داشتم گریه میکردم به مرده تعقیب میکرد

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
واااا چرا ابروت بره؟؟؟مگه مادرت چیکار کرده بنده خدا؟؟؟حالا عصبی بوده رفته بیرون هوا بخوره تو سرش ولی ...

نفهمیدم حیاط بود چون 

کاری نکرد ولی تو این موقع شب ی زن تو خیابون باشع کل فامیلامونم تو ی منطقه ایم چی میگن ب نظرت

بخدا بغض گلوم داره میترکونه مردم تو خونه هاشون خوش خوابیدم اینا تو خیابونا بلایی سر مادرم بیاد چی

😢😢😢حالا میخوای چیکار کنی

مامانت چیزیش نشه زنگ بزن بابات بره دنبالش

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

نفهمیدم حیاط بود چون کاری نکرد ولی تو این موقع شب ی زن تو خیابون باشع کل فامیلامونم تو ی منطقه ایم چ ...

ببین تا وقتی خودت اینجوری بگی قطعا بقیه به خودشون اجازه میدن زر اضافه بزنن 

وقتی خودت باور داشته باشی که مهم نیست بقیه هم همینو میگن 

من بیشتر نگران خود مادرت شدم. 

این موقع شب یموقع اتفاقی براش نیفته. 

گوشی همراهشه؟ زنگ زدی که برگرده خونه؟ 

من بیشتر نگران خود مادرت شدم. 

این موقع شب یموقع اتفاقی براش نیفته. 

گوشی همراهشه؟ زنگ زدی که برگرده خونه؟