2777
2789
عنوان

دوستان هرکسی از گوشی سر در میاره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 25 پست
فدای سرت😂اشتی میکنید انبلاک میکنه درست میشه

الان درگیر اینم که چون اشناعه یوقت اگه خواست به پیج اصلیم ریکوئست بده بتونه ببینه پیجمو😂

بعد اگه ریکویست بده من میتونم ببینم پیجشو؟🤔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا بحث قهر و آشتی نبود کراشمه هنوز😂😂

😂😂😂ببخشید ک دارم میخندم رفتی امتحانش کنی بلاک شدی حتما😂

خب این پیج اصلیت دی اکتیو کن اگر برات مهم نیست، پیج فیکاتم دی اکتیو کن، بعد اینستاتم کلا پاک کن یبار دوباره نصب کن با گوشی مامانت با شماره مامانت ی پیج جدید بزن بعد بزنش تو گوشی خودت ببین میشه😂فکنم بشه

😂😂😂ببخشید ک دارم میخندم رفتی امتحانش کنی بلاک شدی حتما😂خب این پیج اصلیت دی اکتیو کن اگر برات مهم ...

دقیقا همین بود🤣🤣

آخه خیلیییی آشناییم حتی مامانشم فالو دارم ولی غرورم اجازه نمی‌داد به خود پسزه ریکوئست بدم

بعدش آخه پیج اصلیم مهمه برام نمیخوام دیلیتش کنم🥲

کار اینستا با گوشی نیست با شماره و ایمیل هست وقتی یه پیج رو با یه شماره بلاک کنه اگه ده تا پیج هم با همون شماره یا ایمیل داشته باشی همشون بلاک میشن از طرف اون شخص مگه اینکه تو گزینه بلاک فقط بلاک کردن یه پیج رو بزنه اگه همه رو بزنه کل پیجات بلاک میشن از سمتش و هیچ جوره نمیتونی درش بیاری مگه اینکه یه پیج دیگه با شماره و ایمیل دیگه بزنی که رو پیج بلاک شدت وصل نباشه

کار اینستا با گوشی نیست با شماره و ایمیل هست وقتی یه پیج رو با یه شماره بلاک کنه اگه ده تا پیج هم با ...

اخه هم شمارم و هم ایمیلم فرق داره تو هر دوتا پیج اما بازم نمیاد بالا

اخه هم شمارم و هم ایمیلم فرق داره تو هر دوتا پیج اما بازم نمیاد بالا

خب هردوتا رو بلاک کرده دیگه

قبلا اگه یکی بلاک میشد با اون یکی میاورد ولی تازگیا کلا بلاک میشه همه پیج ها