2777
2789
عنوان

چرا باید انتقام نگیرم چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 41 پست
با این که خیلی درک نمیکنم عشق توی نوجوونی رو ولی خب حق داری قلبت آزرده شدهول یاولا بهترین انتقامت ای ...

خواهر بزرگوار تشکر فراوان بابت فرمایشات بی نهایت گرانبهات...

بخصوص قسمت نوشتن توی کاغذ...با اجازت چند تا اسکرین ازش میگیرم...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهترین کار و میکنی امیدوارم اونقدری پیشرفت کنی ک بعد ها حسرت بخورناونطوری دلت خنک میشه موفق باشی 🌸

یک دنیا ممنونم از راهنمایی های گرانبهات خواهرم🙏🏻🙏🏻🙏🏻😊😊😊

بخدا فرمایشاتتون دقیقا درست...انگار قشنگ درونمو میخونی...نتایج انتقام اینطور میشه دقیقا و حتی خیلی ب ...

می فهمم پسرم 

دردت رو چیزی نمی تونه تسکین بده 

جز این که خودت رو بیشتر از اون دوست داشته باشی و تمرکزت رو بذاری رو رشد خودت 

خواهر بزرگوار تشکر فراوان بابت فرمایشات بی نهایت گرانبهات...بخصوص قسمت نوشتن توی کاغذ...با اجازت چند ...

موفق باشی گل پسر ان شالله اونی که شایسته توئه زودتر بیاد تو زندگیت 

خوشحالم که کار کوچیکی ازم بر اومد 

می فهمم پسرم دردت رو چیزی نمی تونه تسکین بده جز این که خودت رو بیشتر از اون دوست داشته باشی و تمرکزت ...

مورفین و قلب و نفسم الان خوابیده . یه داداش ده ماهه دارم یک عدد فرشته به معنای واقعیه دردش بجونم . خیلی وقته تمرکزم روی این مسئله هست دقیقا...تا چندسال زندگی نداشتم...بعد از خدمتم افتادم توی مسیر تغییر و ۱۸۰ درجه عوض شدم در جهت مثبت خداروشکر

موفق باشی گل پسر ان شالله اونی که شایسته توئه زودتر بیاد تو زندگیت خوشحالم که کار کوچیکی ازم بر اومد

سلامت باشید ممنونم ازتون . نه بابا زن نمیخوام فعلا😄دعا کنید موقعی بیاد که موفق شده باشم قهرمان بوکس دنیا بشم و حداقلش پاسپورت آمریکا رو داشته باشم و توی جیبم چند میلیون دلار باشه...

بزرگی کردید خواهره همچون مادر🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

مورفین و قلب و نفسم الان خوابیده . یه داداش ده ماهه دارم یک عدد فرشته به معنای واقعیه دردش بجونم . خ ...

وای خدا چی بهتر از این که یه انگیزه داری که بخاطرش بهترین زندگی رو داشته باشی و شاهد رشد و پیشرفت اونم‌باشی   

وای خدا چی بهتر از این که یه انگیزه داری که بخاطرش بهترین زندگی رو داشته باشی و شاهد رشد و پیشرفت او ...

با متولد شدنش زندگی دوباره و تولد دوباره بخشید به هممون...زندگیمه دردش به قلبم . سلامت باشید . بی نهایت ممنونم ازتون .