2777
2789
عنوان

پسرم پنج سالشه احساس میکنم داره افسرده میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 34 پست
تبلت تو این سن فقط بچه رو از حالت اعتراضی خارج میکنه به عبارتی بچه خفه میشه مادر راحت جایگزینض کتاب ...

من ب بچم گوشی میدم‌بازی کنه چ اشکالی داره در حدی ک خودم صلاح ببینم ن زیاد از حد 

ولی الان همه بچه ها با گوشی دارن کار میکنن اگر بچه های ماهم با گوشی کار نکنن عقب مونده میشن ولی زیادیم نباید دم دستشون باشه چون عواقب زیادی داره کلا درهرکاری ن افراط ن تفریط خوبه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوره ۳ تا ۷ سالگی دکتر هلاکویی رو دانلود کردمخیلی غیر عملی حرفاش

دکتر پور احمد خمینی تو ایتا کانال دارن رویکرد علمی مذهبی دارن من خیلی حرفاشون رو میپسندم دوس داشتی کانالشو دنبال کن توهرمناسبتی رو دوره هاش اف میزاره یا رایگان میکنه

من ب بچم گوشی میدم‌بازی کنه چ اشکالی داره در حدی ک خودم صلاح ببینم ن زیاد از حد ولی الان همه بچه ها ...

بچه ها توی سنین کم معنی ساعت نمیدونن

بنابراین باید براش قانون گذاشت

بحث عقده ای شدن بچه نیست استفاده درستشه که چشماش آسیب نبینه اکثر بچه های این دهه چشم ضعیف و عینکی دارن بخاطر همین رسانه ها و فضای مجازیه