2777
2789
عنوان

اگه خودتون رو در حالتی ببینید که

226 بازدید | 24 پست

به شدت نا امید هستید از زمین و زمان از کوچیک و بزرگ و امید توی قلبتون مرده. 

چی به خودتون میگید ؟ 

چون من توی اون وضعیت هستم و نیاز شدید به کمک دارم 

یه نصیحت ساده شما هم ممکنه حالمو عوض کنه

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞

این نیز بگذرد

کسی که دیگران را مقصر می‌داند تازه اول راه است، کسی که خود را مقصر می‌داند نیمه راه است و کسی که هیچکس را مقصر نمی‌داند تمام مسیر را رفته است🌹🌹🌹❤️ به خاطر بچه هات برای خودت زندگی کن❤️

میفهمم که روح و روانم آسیب دیده و برای خوب کردنش تلاش میکنم

·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙   ✯ღ☆☆꧁༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒꧂☆☆ღ✯ـ  ˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙             

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احمق نباش دختر مگه چند بار قراره زندگی کنی 

یه ساعتم زندگی کن بین این همه استرس 

دلم برای شاد بودنت تنگ شده 

اون پسره‌ رو فراموش کن ولی لحظه های خوبتونو نه هرچی بوده چند ساعت زندگی کردی 

عذاب وجدان اون چیزم نداشته باش انتخاب خودت بوده لذتشو بردی 

من تحت هر شرایطی میگم مردم مسئولیتی وظیفه ای در قبال من ندارن من یک نفرم یه واحد در کثیری از آدما نه در چیزی دخل و تصرف دارم و نه چیزی در من تنهاودر جمع خودمم و خودم من حتی توقع سلام کردن هم از کسی ندارم

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

تو این حال بودم  یک آیه قرآن خوندم که خداوند از مهربانی حضرت محمد گفته بود که  چرا این آدم های بد رها نمیکنی آنها بسپار به ما آنها هدایت نمیشن 

حضرت محمد که رحمت للعالمین قسم دادم که حتی اگر خدا چشم به من بسته ایشان واسطه بشوند   من را یاری کند

بعد آن مدتهاست که شادی از در و دیوار برام میباره

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید