2777
2789
عنوان

خانمای باتجربه بیان ی لحظه توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 18 پست
عزیزم خداخودش داده ،خودش هم برات انشاالله نگه میداره بتات خیلی خوبه لکه بینی هم خیلی شایعه ،اصلا جای ...

برام دعا کن این هفته میرم بگه خارج رحمی نیس وسالم ، خیلی سختی کشیدم انتظار کشیدم برای اینکه منم ی بار مادر بشم خدا خودش داده منو نا امید نمیکنه مگه نه😭 می‌دونه چقدر ارزوشو داشتم چقدر گریه کردم التماس کردم حسرت خوردم 😭😭😭

برای مادرشدنم ی صلوات میفرستی خیلی ارزوشو میکشم😭

عدد بتا که عالی رفته بالا و جای نگرانی نیسخارج رحمی هم نیسفقط خوودب استراحت کن هیچ فعالیتی نداشته با ...

ای خدا یعنی میشه این هفته ک دارم میرم سونو بگه نرمال خارج رحمی نیس یعنی میشه خدا ازم نگیرتش😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه. چیزت نرماله و جای نگرانی نداره بجای استرس وارد کردن به اون بچه خودتو برای یک بارداری شیرین آماده کن اگر بدونی آرامش تو بارداری چقدر تاثیر داره یک لحظه غافل نمیشی ازش با شکر گذاری از خدا آرامش پیدا میکنی من خودم سه تا بچه دارم بارداری سومیم خیلی زیاد آرامش داشتم حال روحیمو تقویت کردم الان این بچه خیلی نسبت به دوتای قبلی تو رفتارش مشهوده اون ارامشه

همه. چیزت نرماله و جای نگرانی نداره بجای استرس وارد کردن به اون بچه خودتو برای یک بارداری شیرین آماد ...

اون حس گرفتگی ک دیشب برای اولین ب مدت 5دیقه تو سمت چپ شکم و تخمدانم حس کردم خیلی حالمو بد کرده ، درد پریودی ندارم فقط حس پریودی دارم و همش فک میکنم دارم پریود میشم ،اخه چیکار کنم یعنی خدا میخواد نا امیدم کنه اونم دقیقا زمانی ک خوشحالیم من و همسرم 😭😭😭😭💔