2777
2789
عنوان

حرمت شوخی با زن نامحرم

139 بازدید | 5 پست

(37) حرمت شوخي با زن نامحرم!

ابوبصير رحمة الله مي گويد:

در كوفه بودم، به يكي از بانوان درس قرائت قرآن مي آموختم. روزي در يك موردي با او شوخي كردم!

مدت ها گذشت تا اينكه در مدينه به حضور امام باقر عليه السلام رسيدم. آن حضرت مرا مورد سرزنش قرار داد و فرمود:

- كسي كه در حال خلوت گناه كند، خداوند نظر لطفش را از او برمي گرداند، اين چه سخني بود كه به آن زن گفتي؟

از شدت شرم، سرم را پايين انداخته و توبه نمودم. امام باقر عليه السلام فرمود:

- مراقب باش كه تكرار نكني.(48)

همسایه کریمه اهل بیت ع.

عجب 🤔

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظور از نظر لطف خداوند چیه چرا هر کی بیشتر گناه میکنه و ظلم میکنه انگار بیشتر مورد لطف خدائه پس چرا ...

لطف خداوند یعنی که اگر هم ثروث میده حق تلناس ورونش نباشه حرام نیس 

خانواده میده هوای همدیگه رو دارن از کنار هم بودن خوشحال هستند اگر ازدواج کنن موفق و دوستدار هم هستن نظر لطف یعنی برای حیات پس از مرگ بهشت رو آماده میکنه 

این ثروتهای کذایی دیگران خیری درونش نیس و پوشالیه و بر کت نداره

همسایه کریمه اهل بیت ع.
عجب 🤔

بیشتر دین اسلام مبنی بر احترام و رعایت حقوق دیگران است  و دوری از گناه بیشتر احادیث و قرآن بخولنید عزیز

هر گناه انرژی منفی وارد زندگی میکنه که شتید فرد متوجه نشه اما ضررش رو خواهد دید

همسایه کریمه اهل بیت ع.