2777
2789
عنوان

بیست و یک سالمه اما احساس پیری میکنم😀

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 178 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم به زودی مادر بشی عزیزم من ۶۳ هستم پیر شدم رفتتتت

مامان من متولد ۶۱

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

شوهر منم همینه واقعاً داره تلاش میکنه میبینم میخاد منو ب آرزوهام برسونه ولی ....متولد ۷۶

چقد عین همیم

منم میبینم بیچاره تو این سن داره تمام زورشو میزنه پیشرفت کنه ولی وسط راه بجای پیشرفت دوپله هم میاد پایینتر

واقعا دلم میسوزه براشون

به قول شایع دیر میفهمی زندگی نکردی و شش دنگ حواست به چی میشه ها بوده🙃❤️‍🩹.عقد💕🫂
منم ۱۹ سالمه حس تورو دارم😐

انگار همین دیروز ۱۹سالم بود ولی دوساالل عین باد گذشت

۱۹ سالگی هم‌همین بودم

کلا از سال ۹۸ بعد زندگی یجوری شد

ما که کلا دبیرستان ندیدیم همش کرونا بعد کرونا هم دیگه دلخوشی مرد

انگار همین دیروز ۱۹سالم بود ولی دوساالل عین باد گذشت۱۹ سالگی هم‌همین بودمکلا از سال ۹۸ بعد زندگی یجو ...

واقعا بعد کرونا زندگیا مختل شد

من دوران کرونا افسردگی گرفتم شدید 

همه چی از همونجا شروع شد🥲💔

واقعا بعد کرونا زندگیا مختل شدمن دوران کرونا افسردگی گرفتم شدید همه چی از همونجا شروع شد🥲💔

اره انگار غبار غم‌پاشیدن به زندگیا🙂❤️‍🩹

چقد عین همیممنم میبینم بیچاره تو این سن داره تمام زورشو میزنه پیشرفت کنه ولی وسط راه بجای پیشرفت دوپ ...

دقیقاااااااا

تازشم الانم قهریم

بعد دلمون هم عین چی واسه هم تنگ شده ولی لج کردیم آشتی نمیکنیم 

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

دقیقااااااااتازشم الانم قهریمبعد دلمون هم عین چی واسه هم تنگ شده ولی لج کردیم آشتی نمیکنیم

نه عزیزم قدر همو بدونین قهر نکنین🥲

من خودم خیلی ادم صبوریم خیلی جاها شاید کم بیارم ولی زیاد قهر نمیکنیم هردومون بدمون میاد از قهر کردن

با اجازه اسی ،دوستان توی چت ناشناس عکس باحجاب ممکنه ازش سو استفاده بشه؟من دوستم عکس فرستاده میگه حجاب داشته چت هم خصوصی کردن که امکان اسکرین و فروارو نباشه ولی خب نگرانه

نه دامیست نه زنجیر همه بسته چراییم ؟!...🌱