2777
2789

کلا هیچ غذای کنسروی نخوردم با اینکه پزشکم گفت اگر کامل جوشیده بشه مصرفش هیچ ایرادی نداره 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
کلا هیچ غذای کنسروی نخوردم با اینکه پزشکم گفت اگر کامل جوشیده بشه مصرفش هیچ ایرادی نداره

جوشیدنش که درسته ولی میگن جیوه داره مضره 😢یعنی واقعا هیچکی نخورده سر بارداریش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونی خودت درست کنی عزیزم من داخل پیج های آشپزی دیدم 

مثل گوشت شیشه ای درست میشه ، داخل شیشه  ماهی هایی با گوشت ضخیم و رزماری و سیر و روغن زیتون میریزن و میذارن داخل ظرف ابجوش تا پخته بشه توی نت سرچ کن و انجام بده 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

منم خیلی تن ماهی هوس کردم و میترسم بخاطر همون جیوه بخورم  یبار قبلا خوردم عذاب وجدان داشتم بعدش

میتونی خودت درست کنی عزیزم من داخل پیج های آشپزی دیدم مثل گوشت شیشه ای درست میشه ، داخل شیشه ماهی ه ...

اتفاقا خودم همیشه درست میکنم تن ماهی خیلی خوشمزه تر از سالمون ماهی های دیگست به نظرم ،بدبختی منم هوس اینو کردم که خود گوشتش جیوه داره  

منم خیلی تن ماهی هوس کردم و میترسم بخاطر همون جیوه بخورم یبار قبلا خوردم عذاب وجدان داشتم بعدش

منم واقعا دارم کلافه میشم 😢 پس این همه باردار چیکار میکنن یعنی واقعا نمیخورن🙄

منم واقعا دارم کلافه میشم 😢 پس این همه باردار چیکار میکنن یعنی واقعا نمیخورن🙄

در یخچالو باز میکنم همش چشمم میخوره دوباره میگم بزار باشه ارزش نداره بالاخره تموم میشه 

در یخچالو باز میکنم همش چشمم میخوره دوباره میگم بزار باشه ارزش نداره بالاخره تموم میشه

آخ آخ😅خیلی سخته من که تازه اولشم حالا حالا مونده تا تموم بشه تا اون موقع دق میکنم