2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره سرفه شدید نمیدونم چ ویروسی

منم گرفته بودم خوب شدم خارش گلو سرفه های شدید ابریزش بینی داشتم ازیترومایسین دو دوره خوردم مونت لوکاست دیفت هیدرامین و پودر روتارین خوب شدم زود

پسرم سه سالشه گرفته بی اشتهاست چیزی هم بخوره بالا میاره

عزیزمه بیشتر از یه روز صبر نکن ببر درمونگاه دارو میدن یا آمپول میزنن تهوعش قطع میشه بعد راحت میتونی استامینوفن بدی 

حتما ببر .پسرم ۴ سالش بود فقط آمپول زد تهوعش تموم شد بعد استامینوفن دادم .

رفع فیلترینگ مهمتر از معیشت و دلار و طلاست.مهم نیست برق و گاز نداریم عوضش واتساپ داریم.

من ولی خدا روشکر خوب شدم سرفه تب لرز بی اشتها بدن درد بی حالی فشارم۷ شد دوهفته مریض حس بو یایی ندا ...

خداروشکر ک خوب شدی عزیزم مامانم گرفته هیچی نمیتونه بخوره سه تا سرم نوشته بود دکتر زدیم براش