2777
2789
عنوان

خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 31 پست
بعضیاشون واقعا کارشون میگیره و خوبه

من خودم ادم ترسویی ام هیچ جوره نمیرم سمت این چیزا 

خودم بدون اینکه مشکلی داشته باشم باردار نمیشم و دوباری ک حامله شدمم سقط شد بدون دلیل

همه میگن بلکه چله افتاده روت برو چله رو بردارن ازت میترسم نمیرم 

منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی من‌محتاج دعای توام

بعضیاشون واقعا کارشون میگیره و خوبه

شما نتیجه رو دیدین؟

اینکه کارشون میگیره بخاطراینکه ی عده آدم ساده و زودباور میرن سمتشون و هرچیم ک بگن قبول میکنن

اونام ادمن مثل منو شما ک بخاطر شرایط خاصی ک ازشون میخوان اینجوری میشن شبه دوس ندارم زیاد توضیح بدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خودم ادم ترسویی ام هیچ جوره نمیرم سمت این چیزا خودم بدون اینکه مشکلی داشته باشم باردار نمیشم و دو ...

این قضیه جدای من میترسم باهم نسازیم یا این قسمت نباشه میگم نکنه اگه این کارو کنم جدا بشیم و اینا

با بال کوتاه. پی پرواز بلند! :)
چله چیه مسخره بازیا چیه مگه دویست ساله پیشه ک دکتر نبود علمی نبود

قدیمیا میگن دیگه چ‌میشه کرد😪

منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی من‌محتاج دعای توام

منم همین فکر رو میکنم میگم شاید یکی بهتر خدا برام کنار گذاشته بخاطر همین میترسم با جادو بیارمش تو زن ...

کار خوبی میکنی عزیزم اینکارا اخر عاقبت نداره اونی ک خدا برات بخواد قشنگتره بخدا باور کن خدا برامون بهترینها رو کنار گذاشته

این قضیه جدای من میترسم باهم نسازیم یا این قسمت نباشه میگم نکنه اگه این کارو کنم جدا بشیم و اینا

نکن بنظرم 

شما نتیجه رو دیدین؟اینکه کارشون میگیره بخاطراینکه ی عده آدم ساده و زودباور میرن سمتشون و هرچیم ک بگن ...

برا خیلیا دیدم مثلاً شوهر بشدت سختگیری داشتن براش درس کردن الان دور سرش می‌چرخه و..‌.

قدیمیا میگن دیگه چ‌میشه کرد😪

خب اون زمان علم اینقدر پیشرفت نکرده بود بنظرم بهتره بری دکتر زنان تا این مشکلت انشاءالله برطرف بشه

الان با همین علم میشه زن ۴۰ ساله رو باردار کرد یا کسی ک نازاست جنبل جادو رو فکر‌نمیکنم بتونه دراین زمینه کاری کنه😆

نکن بنظرم

بله انجام نمیدم از خدا می‌خوام هر چی صلاحه اتفاق بیفته

آخه اینایی که برا دوس پسرشون دعا میگیرن ی چیزی من بدون هیچ شناختی فقط صرفا کراشمه البته دوسش دارم ها ولی حسن هی کم و زیاد میشه ی روز دیوونم براش ی روز برام مهم نیست نمیدونم واقعا این چ حسیه چند ساله درگیرشم کاش از بلاتکلیفی در بیام

بعضی وقتا هم میگم اگه اصلا قسمت هم نیستیم چرا من از بچگی فکرش تو سرمه؟

برا خیلیا دیدم مثلاً شوهر بشدت سختگیری داشتن براش درس کردن الان دور سرش می‌چرخه و..‌.

ای اقا شما چ میدونی ک چرا شوهرش دور سر زنش میچرخه 

هیچ‌مردی الکی دور سر زنش نمیچرخه این حرفو از من داشته باش

خب اون زمان علم اینقدر پیشرفت نکرده بود بنظرم بهتره بری دکتر زنان تا این مشکلت انشاءالله برطرف بشهال ...

من خودم ب این جیزا اعتقادی ندارم دکترم میرم دیگه

جندین دکتر عوض کردم همه میگن مشکلی نداری ن خودم ن همسرم 

دلیل سقطو فقط گفتن علظت خونه ک رفع شد از سقطم یکسال میگدره ولی بازم با اینکه غلظت خونمم رفع شده باردار نمیشم 

ای اقا شما چ میدونی ک چرا شوهرش دور سر زنش میچرخه هیچ‌مردی الکی دور سر زنش نمیچرخه این حرفو از من دا ...

ن از بعضیا واقعا مطمعنم درس کردن یکیشون هم خودش بهم گفت برا رزق و برادراش درس کرده برادراش مثل پروانه دور سرش می‌چرخه و خرجی میدم و حقوق میدن و خونه خریدن 

من خودم ب این جیزا اعتقادی ندارم دکترم میرم دیگهجندین دکتر عوض کردم همه میگن مشکلی نداری ن خودم ن هم ...

اگر‌تهران هستید کلینیک امید هم‌برید سمت بهارستانه مخصوص بیماری های جنین و نازایی و این چیزاست من‌رفتم ی بار خوب بود