2777
2789
من خودم بچه دوست دارم اما همسرم میگ زمان درستی نیست حق میدم دستش چون تو این شرایط بچه‌دار شدن خیلی ظ ...

ببینید یه سریاش تبلیغ الکیه

من بچه ام نه ماهشه. ماهی ۸۰۰ ت پول پوشکشه داره و نزدیک ۲۰۰ ت شیرخشک و ۲۰۰ تومن هم اگه مریض بشه بخوام ببرم متخصص

ما خرجای اضافه رو نمی کنیم آتلیه فلان و لباس گرون و اینا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم بچه دوست دارم اما همسرم میگ زمان درستی نیست حق میدم دستش چون تو این شرایط بچه‌دار شدن خیلی ظ ...

خودمم تو بارداریم کلا هزینه دکترم بود ماهانه و ویتامینا هر چند ماه یه بار زایمان دولتی خوب هم رفتم طبیعی 

ببینید یه سریاش تبلیغ الکیهمن بچه ام نه ماهشه. ماهی ۸۰۰ ت پول پوشکشه داره و نزدیک ۲۰۰ ت شیرخشک و ۲۰۰ ...

آره تو این شرایط ظلم در حق بچه ب نظرم اما تصیصم داریم زمان مناسب بچه‌دار بشیم همسرم میگ اگ زمان مناسب نباش بچه باید سقذ کنم من همچین چیزی نمیتوونم انجام بدم اگ خدا نکرد اتفاق افتاد 

آره تو این شرایط ظلم در حق بچه ب نظرم اما تصیصم داریم زمان مناسب بچه‌دار بشیم همسرم میگ اگ زمان مناس ...

هر وی خدا بخواد ان شاالله تو خونتپن نبودش که دو طرفه حس شد باردار بشید