2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه چیزایی پیش میاد برا آدم مجبوره بپرسه از دکترمنم برا عفونتم خجالت میکشیدم بگم اما خب چاره نداشتم

وااای من نمیتونم از خجالت سکته میکنم 

هنوز ک هنوز  بعد 11 ماه هنوز از همسرم خجالت میکشم 

برام خیلی سخت برم بپرسم 

وااای من نمیتونم از خجالت سکته میکنم هنوز ک هنوز بعد 11 ماه هنوز از همسرم خجالت میکشم برام خیلی سخت ...

عزیزم طبیعیه منم برام سخت بود. خصوصا که اصلا تا حالا تو خونوادم مرد نداشتیم ازدواج کردم. پدرم که فوت شده برادرم نداشتم. خانواده مذهبی هم بودیم با پسرا ارتباط نداشتیم در حد سلام علیک و اینا

مرد ندیده بودم😅 

تازه دکترای زنان که روتین روزانه شونه با مریضاشون این چیزا

بله درست میگن اما خیلی خجالت میکشم من 

و خیلی استراس دارم میترسم از استراس برای انجام دادن دستگاه آسیب بیینم شنیدم ک میگن اگ نخ قطع بشه باید عمل بشه طرف تا دستگاه در بیارن

عزیزم طبیعیه منم برام سخت بود. خصوصا که اصلا تا حالا تو خونوادم مرد نداشتیم ازدواج کردم. پدرم که فوت ...

همیشه ازش خجالت نمیکشم 

اما بعضی طوری خجالت میکشم که بهم میگ خیلی خوبه که هنوز سرخ سفید میشی واسم 😁😁

جدی؟ چه جالبیک سری رو در بایستی ها رو کم کم بذارید کنار که اذیت نشید

ادم خیلی روکی هستم اما همیشه میترسم کاری ک مبخوام بکنم اشتباه باش 

الان برای دستگاه هم میترسم 

هم استراس دارم و هم خجالت میکشم 

کلا یک ماه فکرم درگیر کرد 

ای کاش یک راهی بود مردا ب جای ما زن ها دستگاه می‌گذاشتن

ادم خیلی روکی هستم اما همیشه میترسم کاری ک مبخوام بکنم اشتباه باش الان برای دستگاه هم میترسم هم استر ...

آها

من این جور وقتا از همسرم کمک میگیرم و باهاش مشورت می کنم. اوایل برام سخت بود مشورت ولی کم کم بهتر شدم و میپرسم ازش

آهامن این جور وقتا از همسرم کمک میگیرم و باهاش مشورت می کنم. اوایل برام سخت بود مشورت ولی کم کم بهتر ...

من خودم جریان لین دستگاه نمیدونستم همسرم بهم گفت بزار

من 7 ماه امروز فردا دارم می‌کنم