2777
2789
عنوان

موهامو فروختم لعنت به من

| مشاهده متن کامل بحث + 2125 بازدید | 110 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پشیمونم شدیدا پشیمون

فدا سرت بابا 

رشد میکنه دوباره سرم و اینا بزن تقویتش کن چیزایی مثل فندق و قرص زینک بخور بهت قول میدم بهتر از قبل شه

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
اره قشنگ شد وسطش رو بلند گذاشتم بعدش فر ریز کردم اما خیلی پشیمونم فقط منتظرم بلند شه

😍😍

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
به این فکر کن زاحتی مثل من سه ساعت تو حموم نیستی

خودمم تا دوهفته پیش وضعیتم همین بود، شستنش سخت بود خشک کردنش سخت بود، تابستون میمردم از گرما، الآنم که بچم دوماهشه همه میگفتن کوتاه کن تو دست و پای بچست بعدشم ریزش میگیری، ولی من بازم پشیمونم، باید کوتاه میکردم ولی تا شونه نه اینهمه، ولی خب تا شونه نمیخریدن ازم، اما حالا بخاطر پنج شش تومن باید پنج سال دیگه صبر کنم تا همونقد بشه

لطفا برای روح پدرم یه صلوات بفرستید🌱
خودمم تا دوهفته پیش وضعیتم همین بود، شستنش سخت بود خشک کردنش سخت بود، تابستون میمردم از گرما، الآنم ...

ببین یکاری کن

پولشو بردار خرج موهات کن

بهش برس

بهتر از اولش میشه

الان منم موهام خیلی بلنده ولی چه فایده وسط سرم خالی شده تقریبا

بچه ها تو دیوارم من دیدم قیمتای خوبی میخرنا

من قبلا ی بار دیگ کوتاه کرده بودم اما خیییییلی زود بلند شد این بار دیگه رشد نمیکنه

چند وقته کوتاه کردی؟ چندسالته؟

من بودم میزدم به سلیطه بازی که کجا بردی موهامو بیار وزن کن چرا چیزی نگفتی

من خیلی ملاحظه کارم متاسفانه کم رو ام، بعدش بهش پیام دادم گفتم،گفت خانوم اون مو دیگه موی شما نیس پولشو گرفتی دیگه مزاحم نشید

بچه ها تو دیوارم من دیدم قیمتای خوبی میخرنا

منم از دیوار پیدا کردم، ولی بعضیا بی وجدانن، جای اول رفتم بهم گفت جنس موهات صادراتیه الکی حیفش نکن برو بزا بلندترشه که نخواد مردانه بزنی گفت بالای ده تومن باید بردارن، جای بعدی که رفتم گفت موهات کوتاه بلنده، موخوره داره خیلی خوب دارم برمیدارم، منم چون با بچه یه ماهه رفته بودم و هوا سرد بود یه لحظه خر شدم که بزا کلک موهامو بکنم، اگه موهات کم‌پشته غصه نمی‌خوری ولی من اندازه پنج تا سر مو داشتم

طلا خرید اسی😁

همون شب گفتم فردا میرم اکستنشن میکنم تحمل ندارم خودمو اینجوری ببینم همسرم نذاشت گفت یه کار احمقانه کردی، یه کار احمقانه دیگه نکن 🥲