2777
2789
5ساله بخاطر مسائل اقتصادی خیلی خودش رو درگیر کرده چون میخواد اول از لحاظ مالی کامل تو رفاه باشیم جدا ...

ایشالا که خیلی زود حل میشه خواهر داره برا زندگیتون تلاش میکنه و با این وضع گرونی تحت فشاره زیاد به خودت سخت نگیر درکش کن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جانم❤️❤️❤️ما چقدر گناه داریم ما زناتا حامله نمیشیم یه جور غصه داریمتا میشیم همش نگران روند باردار ...

بچم اول ۳ماه بود سقط شد 

این ۱۵آذر وارد ۶ماه شده بودم کیسه ابم ترکید بچم سقط شد 

اینقد حال روحیم داغون بود فقط به خودکشی فکر میکردم 

الان خداروشکر با کمک همسرم حال روحیم بهتر شده 

دعا کنید این دفعه بارداری موفقی داشته باشم 

بچم اول ۳ماه بود سقط شد این ۱۵آذر وارد ۶ماه شده بودم کیسه ابم ترکید بچم سقط شد اینقد حال روحیم داغون ...

خیلی سخته درکت میکنم 

خدا بهت یه نی نی سالم تپلی بده جبران سختی هات ان شالله🥲❤️

اینکه دارم از بی محبتی همسرم افسرده میشم و رو دخترم داره تاثیر می‌زاره ولی شوهرم براش مهم نیس

کانال زندگی سالمو ببینین خیلی کمکتون می کنه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
بچم اول ۳ماه بود سقط شد این ۱۵آذر وارد ۶ماه شده بودم کیسه ابم ترکید بچم سقط شد اینقد حال روحیم داغون ...

من سقط نداشتم ولی

یه زایمان زودرس بخاطر پارگی کیسه آب داشتم علتش هم عفونت مخفی بود. ۲۴ هفته 

بارداری بعدی آنتی بیوتیک می خوردم و رقیق کننده خون و استراحت نسبی.به موقع دنیا اومد