2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سری آرزوها و افکاری دارم و تو ذهنم پرورششون می دم

اتفاقی می افته و کسی مثلا دختر عمه دختر دایی و... بهم بدی ای می کنه و تو دلم یا موقع بحث و جدل با پدر مادرم غیبت اون شخص رو می کنم 

عین اون آرزوم قسمت اون شخص میشه

سفر مشهد

سفر کربلا

انواع خواستگار

شغل

قبولی آزمون

خرید گوشی 

و......

دیگه خسته شدم 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
اینکه چرا باردار میشم سقط میشن دعا کنید این دفعه سومین بارداریم میشه برام بمونه

ای جانم❤️❤️❤️

ما چقدر گناه داریم ما زنا

تا حامله نمیشیم یه جور غصه داریم

تا میشیم همش نگران روند بارداریم و درگیر هزار ازمایش و سونوگرافی و استرس۹ ماه

بعدم بچه دار شیم یه مدل دیگه

حس میکنم خدا مارو فولادی افریده 

مردا مه طاقت این چیزارو ندارن😭🤣

چند وقته ازدواج کردین؟؟؟چرا همچین رفتاری داره؟گاهی وقتی طرف اصلاح نمیشه باید جدا شد

5ساله 

بخاطر مسائل اقتصادی 

خیلی خودش رو درگیر کرده چون میخواد اول از لحاظ مالی کامل تو رفاه باشیم 

جدا که نه آخه پدر خوبیه شوهر خوبیم هست حداقل از اطرافیان خیلی بهتره الان تنها مشکل همین قضیس که موقته ولی نمی‌دونم کی تموم میشه

خدایا شکرت که آرزوم رو برآورده کردی و من شدم مامان کوچولو یه فرشته 🥺🥰خدایاشکرت که یکی از قشنگ ترین فرشته هاتو دادی به من 🤲ازت میخوام به همه منتظرها از این فرشته های گل و زیبا بدی...الهی آمین⚘ تاریخی که فهمیدم تو قراره بیای پیشم ۱۴۰۱/۷/۹😍تاریخی که اومدی پیشم۱۴۰۲/۲/۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۵آزمایش دادم ببینم یه فرشته دیگه دارم یانه🥺😂جوابو همینجا خدمت سروران نی نی سایت اعلام میکنم...دوستان.یاران و‌همراهان همیشگی عرضم به حضور شماکه جواب منفی بود😂😔