2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه دارم سه تا.دیکه نمیخام بیارم بخاطر همون میترسم.رابطه که میخام فقط استرس باردار شدن میترسم

خب کاندوم که لهترین راهه وگرنه باردارمیشی قطعا

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

وایی دقیقا

کان نه من خوشم میاد نه همسرم 

حالا باز خیلی وقتا با کان انجام میدیم ولی باقیش طبیعیه... که الان استرس بارداری انداخته به جونم دارم از استرس میمیرم

من شاید قرص خوردن رو شروع کنم😑

نپرسیدم هنوز نمیدونمولی برا سزارین سوم فک کنم بده

برا سزارین میده ولی نامه که لوله ها ببندی نمیدن که اونا تازه تبلیغ فرزند اوری میکنند من آدرس یه دکتر میخواستم برا گذاشتن آیودی ماما میگفت خلاف مقرارات هست من نباید این کار کنم ولی یواشکی به من داد گفت به کسی نگو 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
برا سزارین میده ولی نامه که لوله ها ببندی نمیدن که اونا تازه تبلیغ فرزند اوری میکنند من آدرس یه دکتر ...

واقعا؟ حتی برا کسی ک حاملگی براش خطر داشته باشه؟

من چقدر خیالم راحت بود پس ک نامه میدن😕

آیودی مگه همه دکترا تو مطبشون نمیذارن؟😑

برای شما خونریزی پریودتون بیشتر نشد بعد ایودی؟ یا لکه بینی پیدا نکردین؟بعد برای کسی مدام عفونت میگیر ...

چرا خونریزیم که خیلی بیشتر شد.هفت روز شد ده روز  و حجم خونی که از دست میدمم بیشتر شد.اما استراحت میکنم اوکیه،کلا خونریزی زیاد رو به حاملگی نا خواسته ترجیح میدم.دکتر بهم گفت هر وقت دیدی شدیده هر هشت ساعت مفنامیک اسید بخور اما من نمیخورم.با استراحت کردن و تقویت کردن میگذرونم.لکه بینی هم اصلا ندارم.در مورد عفونتم که والا همه درگیریم دیگه.هرچقدم مراقبیم باز عفونت میگیریم.راهش همون معاینه و استفاده از کرم های واژینال هست.

منم مثل شما بودم.اصلا ترس و فوبیای حاملگی داشتم.وقتی زایمان کردم دو ماه بعدش آیودی گذاشتم و رااااحت ...

زودتر برو عوضش کن. من الان حاصل آیودی تو شکممه🤣🤣🤣

کاش کسی می امدُ غم را از دل اهالی زمین برمیداشت
چه روشی جز کاندوم.نمیخام قرص بخورم عوارض داره

طبیعی 

البته اگ شوهرت بلد باشه مدیریت کنه 

من ۵ساله ازدواج کردم و طبیعی جلوگیری داریم 

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚