تو اون تاپیک گفتم متولد مهری موهای بلندی داری صورت ظریف چشمات زیباست ممکنه کمی ضعیف باشه هوش بالایی داری ادم رازدار و توداری هستی اما عجول و کم صبر و زودرنج مهربونی از کوره بدر میری مادرت خیلی نگرانت میشه یه دوست خوب دادی یه دوست مکار
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
تو اون تاپیک گفتم متولد مهری موهای بلندی داری صورت ظریف چشمات زیباست ممکنه کمی ضعیف باشه هوش بالایی ...
منم بگو لباسم چه رنگیه؟ الناز فردا امتحانشو چند میشه؟
خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰
خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰
حس خوبی داره میخاد بیشتر بشناستت یا دنباله موقعیته بیشتر سعی کن خخخخخخخیلی عیر مستقیم که نفهمه خودتو ثابت کنی اما نزدیک نرو چون خوشش نمیاد دخترایی که پا پیش میزارن زیادی میچسبن به یکی