2777
2789
واسه منم بگو بیزحمت زیبا

تو اون تاپیک گفتم متولد مهری  موهای بلندی داری صورت ظریف چشمات زیباست ممکنه کمی ضعیف باشه هوش بالایی داری ادم رازدار و توداری هستی اما عجول و کم صبر و زودرنج مهربونی از کوره بدر میری مادرت خیلی نگرانت میشه یه دوست خوب دادی یه دوست مکار  

درگرو یه سری شرایطه که اوکی بشه و کارت تایید بشه و اوکی بشهچندباری تلاش کردی ونشده اینبار بیشتر تلاش ...

آیامن تو آینده بچه دارمیشم ،جنسیت و زمان ر میگین؟

واینکه آیت امسال دکترای دولتی قبول میشم؟

اموال رفته مون بهمون برمیگرده؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو اون تاپیک گفتم متولد مهری موهای بلندی داری صورت ظریف چشمات زیباست ممکنه کمی ضعیف باشه هوش بالایی ...

منم بگو لباسم چه رنگیه؟ الناز فردا امتحانشو چند میشه؟

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
متوسط رو به خوب

نمره از ۲۰ مثلا چند 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
آیامن تو آینده بچه دارمیشم ،جنسیت و زمان ر میگین؟واینکه آیت امسال دکترای دولتی قبول میشم؟اموال رفته ...

اینها همش جنبه سرگرمی داره و خدا اگاه ماست پس اکتفا نکنید 

انشالله پسر  بله اگه استمراتون رو بیشتر کنید قبول میشید حیفم هست چون زحمت خیلی کشیدین بابتش اموالتونم بسته به یه ادمی داره که کمکتون کنه تو این راه

متوسط رو به خوب

میشه بهم بیشتر بگی؟

خیلی سردر گمم،اصلا سرکار رفتن به صلاحمه؟ از آینده م بهم میگی

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
ادم به شدت استرسی هستی جوری که پنیک میشی عادت داری پوست لبتو بکنی موهای شقیقت ریخته یکم پوست روشن ق ...

آره عزیزدلم فقط تک دختر نیستم 

بقیه‌ش درسته 

دقیقا یه نفر دلمو شکونده، بنظرت کارماشو پس میده؟ 

یه سوال بنظرت بهم پیام میده یا با کسی دیگه تو رابطه‌س؟ از خصوصیاتش میگین بهم! 

- چہ باک از باد؟ریشہ در خاک دارم من!🌱'

تو اون تاپیک گفتم متولد مهری موهای بلندی داری صورت ظریف چشمات زیباست ممکنه کمی ضعیف باشه هوش بالایی ...

سلام لطفا منم بگید

وضعمون خوب میشه صاحب خونه میشیم

خــُـ♥ـدا‌بامن‌است
آره عزیزدلم فقط تک دختر نیستم بقیه‌ش درسته دقیقا یه نفر دلمو شکونده، بنظرت کارماشو پس میده؟ یه سوال ...

گردن بلندی داره قدش بلنده تقریبا صدای رسایی داره یه خال گوشه فکش داره تو اسمش س و الف داره بله دوباره امکانش هست بهت پیام میده ولی ادم همیشگی نیست

عزیزم به نظر شما امیرحسین چه حسی به مم داره؟

حس خوبی داره میخاد بیشتر بشناستت یا دنباله موقعیته بیشتر سعی کن خخخخخخخیلی عیر مستقیم که نفهمه خودتو ثابت کنی اما نزدیک نرو چون خوشش نمیاد دخترایی که پا پیش میزارن زیادی میچسبن به یکی