2777
2789

بچه ها تا روزی ک قرار خضوری بزاریم اقا خشک عین چوب بودن از روز قرار تا امروز که میشه یه ماه خیلی صمیمیه مثلا تورو تو خونه اینجور تصورکردم بغلت ب خ ابم نمیدونم بو ست کنم اینو بخرم اونو بخرم برقصیم بریم فلان دوستلن تا حالا دوسپسر نداشتم پدرمم زیاد احساسی نیس رفتار این اقا عادیه یعنی؟؟من چرا نمیتونم درکش کنم؟؟منم صمیمیما مثلا اسمشو جوجه صدا میزنم  ولی وقتی اینارو میگه مینویسم استاپ لطفا اونم میخنده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقد سمی این رابطه

خواستگار سنتی کجا جوجه کجا

بعد چرا بدون دیدار حرف زدین

کدوم ادم سالمی میگه تصورت کردم

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

عزیرم دیدار هم داریم تقریبا پنج بار

رابطه تون با اساس درستی پیش نمیره

بنظرم برید پیش مشاور

با این احساسی و بچه بازیا و تخیلات نمیشه زندگی مشترک ساخت

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند