وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛ هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️
ی روز میرسه که چمدونم رو بستم بارون در حال باریدنه ، پوتین مشکی با یک هودی و هدفون و چتر ، دسته ی چمدونم رو میگیرم و میرم فرودگاه امام ، برای آخرین بار خیابون ها ، مغازه ها و تمام جاهایی که باتو خاطره داشتم رو از نظر میگذرونم ، برای آخرین بار میام سر کوچه تون ، برای آخرین بار گریه هامو میکنم و برای همیشه و همیشه فراموشت میکنمو در حالی که با هواپیما از زمین بلند میشم تو و اون خیابونا به فراموشی کامل سپرده میشین . ولی اینو بدون که من خیلی دوستت داشتم خودت نخواستی..!✈️:))
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛ هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️
۴ سال نشستم یاد گرفتم،چندین زبان برنامه نویسی رو ،الان با یک کلیک کل چهار سالمو انجام میده😂💔
واقعا اینطوره؟
یعنی هوش مصنوعی نسبت بهتون برتری داره؟ میگن بعضی جاها هم اشتباه میکنه
واقعا اینطوره؟یعنی هوش مصنوعی نسبت بهتون برتری داره؟ میگن بعضی جاها هم اشتباه میکنه
اره واقعا اینطوره،اونی که اشتباه میکنه چت جی پی تیه😂هوش مصنوعیی در حال توسعس که،کل کد و دستور هارو عین عسل اوکی میکنه،امروز هم با پسر داییم حتی بحثش بود که چقدر بدبختیم این قدر جون کندیم بعد یه هوش مصنوعی راحت جامونو گرفت
مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
اره واقعا اینطوره،اونی که اشتباه میکنه چت جی پی تیه😂هوش مصنوعیی در حال توسعس که،کل کد و دستور هارو ...
چه ناراحت کننده من میخواستم برنامه نویسی یاد بگیرم😅
به نظرتون دیگه یاد گرفتنش ارزش نداره؟ پس چرا توی دانشگاها هنوز درس میدن
تو دانشگاه همه چیزای کامپیوترو یاد میدن یه بخشیش برنامه نویسیه،هرچند هوش مصنوعی جاشو میگیره اما بد ن ...
نه بیشتر منظورم رشته های دیگه هستن نه رشته کامپیوتر
خیلی رشته ها چند واحد برنامه نویسی هم دارن
به نظرتون ارزش داره یاد بگیرمش الان؟