2777
2789

میشه من ازتون‌دو تا سوال بپرسم لطفا🥺

اگه خودمون‌پرینتر‌لیبل زن نداشته باشیم ببریم انبار برامون بزنه روندش چجوری هست؟ 

چجوری باید کالارو‌همونجوری‌ با جعبه تحویل بدیم چه مدلی اصلا؟ کدوم قسمت اصلا باید بریم که برامون لیبل بزنه ، همون با جعبه خوده محصول ببریم‌ لیبل بزنن؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خود کالا رو دونه دونه بسته بندی می کنی می بریبرات همون جا می زننولی لیبل تو خونه دونه ای ۱۰۰ تومن در ...

بسته بندی منظورتون همون کالا و جعبه ی خودشه دیگه؟ 

همونجوری ببرم اونا خودشون لیبلو بزنن بعد خودشونم میزارن‌تو جعبه های دی جی‌کالا دیگه درسته؟

خود کالا رو دونه دونه بسته بندی می کنی می بریبرات همون جا می زننولی لیبل تو خونه دونه ای ۱۰۰ تومن در ...

از این‌ پرینتر حرارتی لیبل زنا دو نمونه پیدا کردم برای لیبل زدن 

یجا ویدیو گذاشتن نمیشه باهاش لیبل دی جی کالا زد

یجا دیگه‌عکس گذاشتن شده زدن

یکی دیگه نوشته نمیشه

اون‌یکی‌ گذاشته که میشه

اصلا گیج شدم وگرنه میخریدم‌ یکیشو

اون بزرگایی‌که خوده دی‌جی کالا پیشنهاد میده هم گرونه هم سیستم لازم داره

از این‌ پرینتر حرارتی لیبل زنا دو نمونه پیدا کردم برای لیبل زدن یجا ویدیو گذاشتن نمیشه باهاش لیبل دی ...

نه پرینتر حرارتی نمیشه

منم داشتم نشد دیگه بعدا فروشم بیشتر شد لیبل پرینتر خودشو خریدم

منم تازه شروع کردم . حقیقتا خیلی کمسیون و .... از مبلغم کم کرده یه کم شک کردم .

اره منم خیلی شنیدم‌که‌واسه خیلیا نمیصرفه مگر کسی که خیلی تعداد بالا و‌عمده فروش باشه 

الان ترب‌ هم بازدیدهاش برای فروش با دی جی کالا برابری میکنه ولی خب درصد نمیگیره پرداخت مشتری هم مستقیم به خوده فروشندست

از این‌ پرینتر حرارتی لیبل زنا دو نمونه پیدا کردم برای لیبل زدن یجا ویدیو گذاشتن نمیشه باهاش لیبل دی ...

عزیزم میتونم بپرسم شما چی میفروشین؟ 

شما پایتخت هستین؟ من تو شهرستانم. تو شهر ما انبار دیجی کالا نیست. لیبل رو باید چیکار کرد؟

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را