2777
2789
کلا زنه هرزه بود وشوهرم تو عمرش با دختر حرف نزده بود رابطه جنسی هم نداشتن گفت میتونستم ولی نخواستم د ...

دقیقا مثل این زن جوری هول بود ک من بدون اینکه کوچکترین نشونه ای ازون زن داشته باشه با یه نگاه حدس زدم اون باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهرم خیلی باهام خوب شده خودش میگه منو بخشیدی تا اخر عمر مدیونتم ولی به جون بچه هام مطمئن بودم گول ...

دقیقا همسر منم البته فعلا ک تازس امیدوارم تا همیشه بمونه .شوهر منم هرچی داشت و نداشتم زد ب نام من حق طلاقم داد بهم 

دقیقا مثل این زن جوری هول بود ک من بدون اینکه کوچکترین نشونه ای ازون زن داشته باشه با یه نگاه حدس زد ...

ارتباط مرد و زن متاهل کجاش میتونه عاطفی باشه اون از شوهرم پرسیده بود زنتو دوست داری اینم گفته بود آره زنه هم گفته بود منم عاشق شوهرمم 

مامان دوتا پسر قشنگ وباهوش

شوهرم فورا یه پیام بلند بالا نوشت براش فرستاد از زندکیم برو اشتباه کردم و شوهرت گناه داره بهش خیانت نکن و این حرفا آخه عاطفی کجا بود دست گذاشت رو قران که یه درصد هم دوسش نداشته

وای نه حرف زدن دربارش با همسرتون واقعا اشتباست چون روشون باز میشه .. همون تو دعوا باید گفت البته اول ...

چون هیچی نمیگفتم شوهرم خواست حذف بزنم. پیش مشاور بردم ولی نمیتونستم حرف بزنم گفت باخودش حرف بزنم که فقط یکی دوتا سوال کردم وبعدش فقط گریه کردم. دقیقا منم دیدم شوهرم نوشته بود هندی بازی در نیار من زنما دوس دارم و نمیخوام از دستش بدم. اخه کمتراز یکسال از عروسیمون گذشته بود که فهمیدم. از همه حرفاشون و چتاشون عکس گرفتم فرستادم براخودم. مدرکم داشتم ولی واقعا نمیدونم چرا سکوت کردم و نزاشتم هیچ کسی جز یکی از خواهراش بفهمه که البته اونم هیچ کاری نکرد و فقط گفت خواستی طلاق بگیری خودم پات وایمیستم و میزنم دهن دهداشم که مهریه ات را بده 

ارتباط مرد و زن متاهل کجاش میتونه عاطفی باشه اون از شوهرم پرسیده بود زنتو دوست داری اینم گفته بود آر ...

اتفاقا ارتباط زن و مرد متاهل دوحالت داره یا جنسی یا عاطفی .. 

دقیقا شوهر منم تو صدایی ک ضبط کردم میگفت من ک بهت گفتم زندگیمو دوست دارم نگفتم زنیکه هرزه میخندید میگفت چرا همش ب فکر زنتی نگرانی اون بفهمی اصلا من برات مهم نیستم ..😐 فاز برداشته بود شوهرم بره بگیرنش

چون هیچی نمیگفتم شوهرم خواست حذف بزنم. پیش مشاور بردم ولی نمیتونستم حرف بزنم گفت باخودش حرف بزنم که ...

خوب کردی نزاشتی کسی بفهمه منم جز خواهرم هیچکس نفهمید اگه میفهمیدن من نمیتثنستم هرگز ببخشم اینجوری لااقل الان ک بخشیدیم خودمون حالمون بد نمیشه از نگاها و تصورات بقیه 

اتفاقا ارتباط زن و مرد متاهل دوحالت داره یا جنسی یا عاطفی .. دقیقا شوهر منم تو صدایی ک ضبط کردم میگف ...

ببین من خیلی زود فهمیدم وگرنه حتما کار به جنسی میکشید اینو شوهرم اعتراف کرد که اگه ادامه دار میشد اوضاع ناجور میشد میگفت خدا دوسم داشته که تو زود فهمیدی وگرنه ابروم میرفت و زندگیمو همه چی

ببین من خیلی زود فهمیدم وگرنه حتما کار به جنسی میکشید اینو شوهرم اعتراف کرد که اگه ادامه دار میشد او ...

دقیقا منم وقتی فهمیدم دوماه گذشته بود و حدود سه هفته هم بود ک شوهرم تموم کردم بود از عذاب وجدانش .اینارو همرو تو حرفاشون فهمیدم وگرنه اصلا نمیتونستم باور کنم ک چیز خاصی بیمشون نبودم خدایی بود من یماه دووم اوردم

منم به هیچکی نگفتم

بهترین کار من گاهی میگم اشتباه کردم زود بخشیدم اخه چون رفتم خونه خواهرم نمیشد زیاد بمونم و بعد ۵روز البته با خواهشای زیاد شوهرم برگشتم ولی اگه میخواستم بیشتر بمونم همه میفهمیدن