2777
2789
بعد خیانت چطور باهم رفتار میکردید منظورم اون اوایلش

اون دنبال جلب توجه من بود و من سرد و یخ. چندین بار جلو چشمش دس به خودکشی زدم. مریض شدم و اون اشک ریخت و سوخت ولی بازم دلم اروم نشد. تولد و جشنای خیلی خاص  و کادو برام میگرفت ولی هیچیش خوشحالم نمیکرد. همش مواظبم بود. شاید تایک سال من روتخت  نخوابیدم کنارش. تشک مینداختم و اونا از خودم دور میکردم ولی اون میامد. من کلا هیچ وقت درموردش باهاش حرف نزدم و حرفام هنوز تو دلمه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون دنبال جلب توجه من بود و من سرد و یخ. چندین بار جلو چشمش دس به خودکشی زدم. مریض شدم و اون اشک ریخ ...

حتما بزن مخصوصا تو دعوا حرفاتو کامل بزن کلی اروم میشی . حالا من براکس تقریبا همه زنا نه خیلی ناراحتم نه بدبین شدم نه زیاد بروش میارم فقط حین دعوا بقیش روال عادی زندگی.. شاید بخاطر اینکه ک خیلی سفت و سخت گرفتم و بخشیدم ولی الان بعد یماه جوری ب روال عادی برگشتیم ک خودم متعجبم . البته روال قبل زندگیمون همش دعوا بود چون شوهرم زبونش دراز بود بعد خیانتش شرمندست و. بونش کوتاه شده منم خیلی سخت نمیگیرم تا خودم اذیت نشم

اره یه بچه ۴/۵ساله.. خیلیپشیمون بود و اینکه تا حدودی خودم و مقصرم میدونستم کمی سرد بودم نسبت بهش همی ...

کارخوبی کردی بخشیدی منم پشیمون نیستم که بخشیدم شوهرمم خیلی عوض شده 

مامان دوتا پسر قشنگ وباهوش
آره ولی تو دلم به خیانتش فکر میکنم

اخه شما سه سال گذشته من هنوزم یماه گذشته عجیبه ب ای خودم .. منم فکر ک دائم میکنم ولی حالم بد نمیشه حتی چک کردنمم نسبت ب گذشته کمتر شده

اگه دوست داری بگو چطور خیانت کرد و بعدش چطور بخشیدی

یه زنه متاهل وبچه دار بهش پیشنهاد میده آشنا بوداینم به قول خودش گول میخوره وباهم دوست میشن به یه ماه نکشید پیام تو گوشیش دیدم خودش همه چیزو از ریز تادرشت اعتراف کرد همراه با عذاب وجدان و گریه و.... منم بخشیدم 

حتما بزن مخصوصا تو دعوا حرفاتو کامل بزن کلی اروم میشی . حالا من براکس تقریبا همه زنا نه خیلی ناراحتم ...

شوهرمن تو دعوا مقصر هم باشه یه جوری قانعت میکنه که تو بگی ببخشید. پس من نمیتونستم چیزی بگم. چند بار گفتم تو دعوا که تو فلان کردی ولی داشت منا مقصر میکرد منم دیگه نگفتم تا حداقل عذاب وجدان داشته باشه ن اینکه به خودش حق بده. یه روز تو همون روزای اول گفت میرم پیش دوستام و میام شب هر سوالی داشتی بپرس. شب بهش گفتم کجاهابردیش گفت بخدا براش حتی یه بستنی نخریدم بخوره که دلش خوش بشه و اون چون بدبخت بیچتره بود من خواستم کمکش کنم صیغه اش کردم. ولی  ببخشیدا مثل سگ دروغ میگفت چون چت هاشون را دیده بودم و بعدش دیگه چیزی نگفتم چون قرار بود دروغ بهم بگه

چه جالب دقیقا مثل خیانت شوهر من

کلا زنه هرزه بود وشوهرم تو عمرش با دختر حرف نزده بود رابطه جنسی هم نداشتن گفت میتونستم ولی نخواستم دیگه راست یا دروغش خدا میدونه

شوهرمن تو دعوا مقصر هم باشه یه جوری قانعت میکنه که تو بگی ببخشید. پس من نمیتونستم چیزی بگم. چند بار ...

وای نه حرف زدن دربارش با همسرتون واقعا اشتباست چون روشون باز میشه .. همون تو دعوا باید گفت البته اولش ک زبونشون کوتاست بعدش دیگه فایده مداره.من خدارو شکر وقتی فهمیدم یکاه بروشون نیوردم و تو ماشینش شنود گذاشتم همه چی و فهمیدم از ادرس زنه بگیر تا زمان دوستیشون و اینکه دوسش نداره و میپیچونتش و اینارو شاید همینا هم باعث شده الان اروم باشم من خیانت جنسی برام مهم نبود ولی اگه عاطفی بود قطعا نمیتونستم ببخشم