2777
2789
عنوان

خواستگارم برام عکس فرستاده دارم سکته میکنم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2497 بازدید | 110 پست
واقعا عزیزم توروخدا بمون بیشتر بهم توضیح بده جریانو منم ی بوهایی بردم

ببین باهاش دیگه چت نکن سنگین تر از قبل باش و بگو اگر میخواد ازدواج شکل بگیره بینمون خانواده ها باید درجریان باشن

به یاد یاران رهبر❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

همین رنگییی بووود رکابیش😭😭😭😭😭

🤣🤣بیخیال استارتر 

اذیت نکن بی نوا بد عکس انداخته خب

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین باهاش دیگه چت نکن سنگین تر از قبل باش و بگو اگر میخواد ازدواج شکل بگیره بینمون خانواده ها باید ...

خواستگار سنتیه عزیرم مامانم مامانش در جریانه ولی خیلی صمیمیه دیوونم کرده 

زمان دار فرستاد هرچی اثرار کردم دوباره بفرسته خوب نگاه کنم نفرستاد

خودش فهمیده سوتی داده 

ببین فاصله سنی تون کمی زیاده اما اگر شرایط مالی شغلی و اپشن های دیگه داره برای ازدواج مناسب برای ظاهر هم نگران نباش مردها بعد ازدواج خوش تیپ تر میشن 

۲۱من۳۱اون

چی بگم اختلافتونم زیاده

ببین من ظاهر ملاکم نیست ولی بنظرم باید کنار هم بیاین این چیزا تاثیر داره تو رابطه حالا اگه میدونی قشنگه خوبه که هیچی من خودم دوستم ۱۸ سالشه نامزدش۳۲سال ولی چهره ش خوبه و انگار ۴. ۵ سال اختلاف سنی دارن

خودش فهمیده سوتی داده ببین فاصله سنی تون کمی زیاده اما اگر شرایط مالی شغلی و اپشن های دیگه داره برای ...

همه چی داره ی صمیمیتش یه عکساش آزارم میده نمیدونم بشینم منتظر کیس بهتر یانه