2777
2789
عنوان

شما باشید از این تفاوت زندگی با جاری حرصتون نمیگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1494 بازدید | 77 پست

خب چرا راه دور شوهر کردی عزیزم.. شمام با یکی ازدواج میکردی نزدیک مامانت اینا بمونی.. بعدم به نظرم جاریت ناخواسته کار خوبی کرده اگه میومد اونجا ساکن میشد همش ناراحتی و درگیری داشتبن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جاریت سیاست داشته تو نداشتی دگ

عزیزم چه حرفیه میزنی اینا فقط حواشی زندگی هستش که مثل خوره به ذهن ادم میفتن اگه بلا نسبت نادون باشیم پی شو میگیریم اگرم عاقل وزرنگ باشیم اصلا برامون مهمنباشه پس برنده این

تو یکی از تاپیکات گفتی ک شما نمیشینید اونجا و شما دادید اجاره اونجارو و جاریت اونجا ساکنه😐😐😐😐

الان میاد میگه من همون جاری هستم که رفتم واحد پدری م ...

و اون جاری م که تو ساختمون مادرشوهرم اینا هست خیلی داره بم حسادت میکنه خواستم نظر شما رو بدونم🫠🫠🫠

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
بگوووو بمن

باغشونو فروختن دادن خونه نصف کاره بد برادر شوهرم یکم خرجش کرد رفت نشست اونجا گفت خرجش کردم بابد نصف بدی من  شدن نصف نصف😐.

بد دوبارع خونه رو‌فروختن ی خونه قدیمی گرفتن دوباره یکم خرجش کرد گفت خرج کردم الان دو‌سوم خونه برا اوناس یک سوم پدرشوهرم این بکنار زنش نه عید نه موقع مریضی ن هسچ کاری نمیاد همش منم من بابد برسم بهشون من کمک کنم‌ میاد میخوره فوقش ی ظرف بشوره بره  ولی اگه بحث خوردن و‌مهمونی و‌کباب باشه تا من چند تا پله رو بیام پایین میبینم نشسته لونجا کار باشه اخر وقت میاد 

الان میاد میگه من همون جاری هستم که رفتم واحد پدری م ...و اون جاری م که تو ساختمون مادرشوهرم اینا هس ...

والا رفتم تاپیکایه دیگرو بخونم ک ببینم میزان حسادت چقدره دیدم کل تاپیک درباره جاریه😐به تاپیک راهنمایی درباره حرف مادرشوهر برخوردم اگه اشتبا نکنم این بود انوان تاپیک😐😐دقیقا برعکس

ولکنید بابا این همه حسادت رندگیه خودتو بکن و همیکه مستاجر نیستی خداتو شکر کن

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداتو شکر کن سقفی بالا سرته،اون هرکجا ک هست خب باشه تازه از خداتم باشه که نزدیک هم زندگی نمیکنید دختر جونننننن. ارامش داری اینجوری، ایشالله خدا کمکت میکنه خونتو عوض میکنی که کلا از کل خونواده دور بشی چون هرچقدر هم خوش اخلاق و بهترین باشن بازم درست نیست کنار خونواده ها زندگی کردن،نه خونواده خودت نه خونواده شوهرت. حتی همون جاریتم که فکر میکنی برده در اصل باخت داده چون دوفردای دیگه بین خودش و شوهرش یه دعوایی بحثی بشه خونوادش چون نزدیکشن سریع متوجه میشن و خودشونو دخالت میدن، اگرم دخالت نکنن باز وقتی دعوای این دوتارو ببینن حتی اگه دخترشونم با دامادشون خوب بشن باهم ولی بازم خونواده از دوماده کینه به دل میگیره، کلا دوری و دوستی خوبه این ینی اینکه شما هر دوتاتون تو یه سطح هستین فعلا😊

🍀🍀
باغشونو فروختن دادن خونه نصف کاره بد برادر شوهرم یکم خرجش کرد رفت نشست اونجا گفت خرجش کردم بابد نصف ...

نکن خواهر من به عنوان بی سیاست ترین زن میگم 

تا زمانی که کار تموم میشه زحمت تو هم فراموش میشه 

دوبار کار کن پنج بار کار نکن تا قدرتو بدوننن مجبوری 

من باشم رک میگم مثلا سوین خانم پاشو کمک کن

برای همدیگه خوب بخواهیم هر کسی نردبان خودشو داره حسادت ممنوع                                                                  

نکن خواهر من به عنوان بی سیاست ترین زن میگم تا زمانی که کار تموم میشه زحمت تو هم فراموش میشه دوبار ک ...

اوایل زیاد کار میکردم راستش امسال از عید تصمیم گرفتم و عملی هم کردم خیلی کم کردم محبتامو ب مادر شوهرم و‌جاریم و کار کردنمو

الان میاد میگه من همون جاری هستم که رفتم واحد پدری م ...و اون جاری م که تو ساختمون مادرشوهرم اینا هس ...

چرا هی دروغ میگن و میدونن تاپیکاشون هس خجالت نمی‌کشن ادامه میدددددنننننن

تو تاپیک دیگش گفته اونا زودتر ازدواج کردن یسال زودتر رفتن خونه خودشون

اوایل زیاد کار میکردم راستش امسال از عید تصمیم گرفتم و عملی هم کردم خیلی کم کردم محبتامو ب مادر شوهر ...

آفرین عزیزم امیدوارم همین روالو ادامه بدی

برای همدیگه خوب بخواهیم هر کسی نردبان خودشو داره حسادت ممنوع                                                                  

وای من الان تاپیکاتو خوندمخیلی شیرینی

یجا خودش کارمند و خارجی خونه دار

یجای دیگه جاری شده کارمند و خودش خونه دار

مث این میمونه دو تا جاری دارن با این اکانت تاپیک میزنن

واقعا مضحک و بچگونه س مغز اینجور ادما