2777
2789
عنوان

شما باشید از این تفاوت زندگی با جاری حرصتون نمیگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1494 بازدید | 77 پست
یجا خودش کارمند و خارجی خونه داریجای دیگه جاری شده کارمند و خودش خونه دارمث این میمونه دو تا جاری دا ...

یجا گفته من از بستگانم هیچکدومشون نیستم🤣🤣🤣🤣

خدایا هر کی برای من هر چی میخواد اول به خودش بده😊😊😊
یجا گفته من از بستگانم هیچکدومشون نیستم🤣🤣🤣🤣

حالا اینو میاد توجیه می‌کنه خواستم شناسایی نسم،مثلاااااا،ولی در اصل ی دروغگو در حد بچه ابتدایی 😐😐😂😂

ولی یبار خودش اون جا زده یبار اون یکی

دیگه نمیتونه توجیه کنه

اینا مغزشون کثیف

فقط میخوان حس بقیه قلقلک بدن

در حالیکه خودشون مسخره دست مردم میکنن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پس من چی بگم؟! ۷ سال با سن کم تک و تنها ( شوهرم همیشه سر کار بود) کلی دور از مامانم بالای سر مادرشوهر بودم تازه یه خونه خرابه که کلی وام گرفتیم صفر تا صدشو تعمیر کردیم یعنی چه قدر زحمت کشیدیم‌تو اون خونه بعد جاریم نیومد حتی یک روز پولشو گرفت

منم حرصم گذرفت بلند شدیم اونجا رو دادن اجاره بدون این‌که قرونی به ما پول بدن ما بیشتر از رهن خونه خرج اونجا کر‌ده بودیم

تازه چی شوهرم هر چی داشت نصفشو داد به داداشش که ورشکسته بود و اون بهترین عروسی هم گرفت با پولای ما

دلم برای خودم سوخت….😔

کدوم کارش عاقلانه بوده عفریته خانم

همین که با مادرشوهر زندگی نکرد و خیلی با سیاست رفت

خدایا ببخش که یه زمانی ازت گله کردم که چرا نشد،و بعد فهمیدم خیلی قشنگ ترشو برام چیدی♥️

خب اگر میخواد پس بده چرا اصلا ازشون پول بگیره

عزیزم اولا بخاطر اینکه برادرشوهر شما کیف نکنه پول کرایه رو بگیره و خونه مفتی بشینه دوما اصلا برادر شوهر شما در جریان نیست اون پول میره تو جیب جاری شما  البته این یک فرضیه ست ولی احتمال اینکه باشه زیاده چون من دیدم مثل این مورد رو دوما که جاری شما مشخصه زرنگه