2777
2789
عنوان

چند روز دیگه دوقلوهام یک ساله میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 60 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

كلا چالشهاي زيادي داريم كه فقط مادرايي كه دوقلو دارن درك ميكنن.. و براي من سخت تر بود چون اولين زاي ...

واقعا قبول دارم چون تجربه بارداری تک قلو و زایمان تک قلو و بزرگ کردن تک بچه هم داشتم کاملا میگم مادران دوقلو ها یا چند قلوها چندین برابر صبر و ظرفیت دارن

واقعا دیگه این سنشون برنمیگرده بزرگ میشن میرن دنبال زندگیشون

دقيقاااا امروز به پدرشون ميگفتم بايد راحتشون بذاريم هرررچقد ميخوان بازي كنن عشق كنن يكي دوسال ديگه اين كارا براشون جذاب نيست و ما دلتنگ الان ميشيم

الهم صلي علي محمد و آل محمد💖 
ای جانمالان هم اینا رو خوندم دلم آب شد ایشالا عزیزم همین الان هم سر اینکه کدوم بغلم بشینن دعواشون می ...

سختی ها میگذره ولی آدمو بزرگ میکنه به این فکر کن خدا چقدر دوست داشته یه پسر گل و دوتا فرشته ی با نمک ناز بهت هدیه داده زندگی که تو داری آرزوی خیلی هاست.موفق باشی عزیزم

ای جان دلم خدا برات نگه داره

ممنونم عزيزم ❤️❤️خسته نباشي عزيز دلم خدا قدرت و توانايي  در شما ديد كه اين دو فرشته رو بهت سپرد. 

از خودت هم غافل نشي عزيزم ،اگه كسي نزديكت هست هيچ اشكال نداره كه يكي دوساعتي بهش بسپاري تا استراحت كني ، هرچند روز براي انگيزه و روحيه ي خودت كاري كه دوست داري يا كلا قدمي براي خودت بردار تا انرژي بگيري

الهم صلي علي محمد و آل محمد💖 
خدا حفظشون کنه براتونهمین الان هم دعوا دارن باهم،بریز و بپاش هم میکننیعنی بعد یک سال خواب شون بهتر م ...

اره من بچه هام خوابشون مثل خودمون تنظیم شد تا ۱۰ ۱۱ میخوابن ولی شبم تا وقتی که ما بیداریم اونا هم بیدارن