2777
2789
عنوان

خانوادگی داریم زجر میکشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3580 بازدید | 134 پست
امشب چهارمین باره میام زیر دوش اب گرمبعد از حموم حدودا ربع دقیقه اروم میگیره باز خیلی وحشتناک میخاره ...

ببین اصلا حموم رفتن تاثیری نداره. چون این لامصبا میرن زیر پوست. به قول خودت فقط همون یه ربع اول آدم آروم میشه(اونم چون گیرنده های حسی پوست تحریک میشن، خارش رو فراموش میکنن)

تنها راه اینه کل لباس و ملحفه هارو با آب جوش بشورید. روزی چندین بار جلو بزنید فرشا رو

حداقل دو هفته هم پماد و شامیو مصرف کنید

ما که خندان می‌رویم🧸☕
اگر گال باشه تنها راهکار همیناست که گفتمبازم شاید دکتر پماد دیگه هم بده بهتون.ولی برای رفعش باید دست ...

فقط کافیه هوا روشن شه خونه رو جمع میکنیم

داریم دیوونه میشیم

كُلُّ نَفْسٍ ذائِقَةُ الْمَوْتِ‌..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تقریبا سه ماهی میشهه😞تازگیا خیلی بیشتر اذیت میشیم

خب بچه ها گفتن شامپو ها و داروهایی که گفتن مصرف کنید ملحفه ها رو هم با اب داغ بشورید فرشهاتون هم همینطور انشالله مشکلتون حل میشه من خیلی تاپیک دیدم در اینباره که مشکلشون حل شده نگران نباش غیر قابل حل نیس

ببین اصلا حموم رفتن تاثیری نداره. چون این لامصبا میرن زیر پوست. به قول خودت فقط همون یه ربع اول آدم ...

ممنونم عزیزم🤍

چقد باید شامپو رو بدن بمونه؟

فقط کافیه هوا روشن شه خونه رو جمع میکنیمداریم دیوونه میشیم

واقعا تنها راهش همینه.

خیلی موجود موذی و رو اعصابیه.

کل خونه رو بشورید، خودتونم داروها و پماد هارو به موقع مصرف کنید.

فکر نکنم بیشتر از ۲ هفته طول بکشه. امیدوارم راحت شین از شرشون

ما که خندان می‌رویم🧸☕
عزیزم یه مرکزی هست مخصوص اینکار..میاد خونه رو سمپاشی میکنه...چندروز باید خونه رو ترک کنین...تمام..شم ...

نه عزیزم ساس نیست 

درگیر گال خیرندیده ایم

واقعا تنها راهش همینه.خیلی موجود موذی و رو اعصابیه.کل خونه رو بشورید، خودتونم داروها و پماد هارو به ...

انشاءالله ممنونم از راهنماییت قشنگم❤️❤️

عزیزم یه پماد ساختنی هست اونو بزنید ظرف سه روز تمامه اول همه لباسا و ملافه هاتونو یا بجوشونید یا اگه خراب میشه بذارید تو کیسه زباله های بزرگ درشو محکم ببندید تا دو هفته بعد سه شب از پشت گوش و گردن تا نوک پا آغشته کنید به همون پماد حموم هم نرید .کامل خوب میشید گرفتارش شدم میدونم چی میکشید

لوسیون لیندان هم که یکی از کاربرا گفتن خیلی خوبه. باید بزنید روی پوست بذارید بمونه.

شامپو های توی حمام فکر کنم ۵ دقیقه هم بمونه اوکی باشه. باید از داروخانه دقیقشو بپرسی

ما که خندان می‌رویم🧸☕

عزیزم میگن گال راحت شدن ازش چندان راحت نیس

اگه میتونید ملحفه و فرش و بالشت و فرشا و لباساتونو رو بندازید دور

و خونه رو سمپاشی و وسایل نو بخرید 

اگه هم نه تمیز همشونو بشورید با آب گرم

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...