2777
2789

تاپیک قبلیم بخونید راجب شرایط الانمه

ینفر گفت هرچقدرم زندگی دردناک باشه ولی بعد ازدواج ادم دلتنگ میشه

لطفا تاپیک قبلیم بخونید

یعنی اگر منم ازدواج کنم ممکنه دلتنگ بشم؟خیلی برام سواله

الان که دلم میخاد فقط یجوری راحت بشم از اینجا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا من با اینکه شرایط مجردیم اوکی بود و خانواده خوب و حامی داشتم ولی دلتنگ نمیشم 

چرا خوب کاهی برای ایام نو جوانی و دبیرستان و دوستای اون زمان معلمام. رفت و تمدهای فامیلی اون زمان….حس دلتنگی دارم ولی نه به ابن معنی که از ازدواجم پشیمون باشم و بخام برگردم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

اگه ازدواج خوب و مناسب بکنی گذشتت هرطور که باشه اخساس پشیمونی نمیکنی 

فقط تو انتخابت دقت کن از چاله نیفتی توی چاه خدای نکرده 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

خواستگار داری؟یا کسی رو داری؟

والا با این‌چیزایی که تعریف کردی با یه مرد معمولی هم ازدواج کنی خیلی وضعت بهتر از اونجاست حداقلش یه خونه برات فراهم میکنه 

تو هم دختر بساز و قانعی باشی میتونی یه زندگی خوب بسازی 

ولی پیشنهاد من درس خوندن و دانسگاه رفتن و ساغل سدنه 

اگه این راهو بری خودتو نحات دادی 

والا با این‌چیزایی که تعریف کردی با یه مرد معمولی هم ازدواج کنی خیلی وضعت بهتر از اونجاست حداقلش یه ...

احتمالش کمه بزارن برم دانشگاه و خودم با خوابگاه زیاد اوکی نمیشم 

دلم میخاست پدر خوبی داشتم زندگی خوبی داشتم😭😞