2777
2789
عنوان

چه برخوردی با کنجکاوی جنسی بچم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 51 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درسته ولی به میل خود دختر باید توجه کرد.واقعا بعضیا دوست ندارن ازدواج رو ولی خیلیا هستن ارزوشونه تو ...

به خدا یه حرفایی می‌زنید آدم به دختر بودنتون شک میکنه. شما اگه دختر دار شدی ۱۲ سالگی شوهرش بده

چطور دلت میاد به خاطر یه کنجکاوی کاملا به جا و درست بچه رو بندازی توی هچل زندگی مشترک! 

واقعا حس میکنم سرکارمون گذاشتی

ما که خندان می‌رویم🧸☕
اینا مقاومت در برابر فهمیدن دارن خدا به بچه هاشون صبر بده

امیدوارم همچین کسایی اصلا بچه دار نشن با این طرز تفکر!

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

به خدا یه حرفایی می‌زنید آدم به دختر بودنتون شک میکنه. شما اگه دختر دار شدی ۱۲ سالگی شوهرش بدهچطور د ...

این یک پیشنهاد بود نه نظر 

یکیش پیش مشاور رفتن هست

یکیش اینکه حلال و حروم توضیح دادن.

و...

کلی پیشنهاده.من یکیشو گفتم.ولی شما ها همه خیلی زود قضاوت میکنید اشخاص رو 

نفرین ؟؟؟کسی ک نفرین میکنه روشنفکره؟ دعا که کسی بچه دار نشه قشنگه؟!!خب در روشنفکری خودتون شاد باشید ...

ممنون از پیشنهادتون چشم منتظر بودم شما بگید عزیز🤍

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

یادمه منم دوازده سیزده سالم بود تو مدرسه یکی از بچه ها در مورد مسایل زناشویی و شب حجله گفت🤣 اصلا با ...

مشکل این جاست که دخترم بینهایت درونگراست و کم حرف

با وجود اینکه همیشه سعی کردم رفاقت کنم و بهش نزدیک شم اما .....

میگن میشه گوگل تنظیم کنی ک مسایل خاک بر سری بالا نیارهدقیق شو نمیدونم اما گزینه دارع

بابا به خدا هر کاری گفتن کردم اما این گوشی های وامونده رو نمیشه کنترل کرد. تازه بدبختی این جاست که من هرچقدر مراقب باشم بازم یه همکلاسی که گوشی داره و خانواده چیزی واسشون مهم نیست .زحمات رو به باد میده

حالا چی سرچ کرده؟ زود شوهرش بده.بهتر ازاینکه بدونه و بخواد خدانکرده خود.ار.ضا.یی کنه...

عزیزم آخه چه حرفیه، بچه رو از چاله درارم بندازم تو چاه ، اگه سن شوهرش بود که دیگه واسه این مسائل استرس نمیگرفتم، 

طفلی هنوز حتی پریود هم نمیشه

به خدا یه حرفایی می‌زنید آدم به دختر بودنتون شک میکنه. شما اگه دختر دار شدی ۱۲ سالگی شوهرش بدهچطور د ...

👏 من اگه اهل بدبخت کردن و شوهر دادن بچه تو این سن بودم که دیگه این موضوع واسم عذاب نمیشد و دنبال راهکار نمیگشتم

یه سوال شما بهظ تا یه حدی توضیح دادین یا نهاگه نه خب سرچ میکنه دیگه

عزیزم ، دخترم خیلی درونگراست و  باید خودم با بدبختی سر حرف رو باهاش باز کنم  از طرفی مسائلی که به نظرم باید تا این سن بدونه رو آروم آروم توضیح دادم، به خدا از استرس پنیک شدم امشب 

یه بار خودم رو سرزنش میکنم ،یه بار همکلاسی هایش که خیلی سر و گوششون میجنبه  یا.....